بیش از ۵۳۶ هزار نفر در استان کردستان عضو بسیج هستند

جانشین فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان گفت: ۳۶ درصد جامعه هدف استان، معادل ۵۳۶ هزار نفر، عضو بسیج هستند.
کد خبر: ۷۹۴۴۱۵
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۴ - 21November 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، سردار «حسن عسکری» در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته مسجد جامع شهر سنندج، با اشاره به استقبال قابل توجه مردم کردستان از بسیج، اظهار کرد: حدود ۳۶ درصد جامعه هدف استان، معادل ۵۳۶ هزار نفر، عضو بسیج هستند و از نظر برنامه‌محوری جلوتر از میانگین کشوری قرار داریم.
 
بیش از ۵۳۶ هزار نفر در استان کردستان عضو بسیج هستند
 
وی با اعلام آغاز هفته بسیج از امروز، افزود: در این هفته ۱۳۴۰ برنامه در قالب ۵۰ عنوان توسط بسیجیان عزیز و مردم در نقاط مختلف استان برگزار می‌شود.
 
به گفته فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان، برگزاری یادواره‌های شهدا، تشییع شهدای گمنام در سنندج، برنامه‌های فرهنگی، ورزشی، علمی و جهاد تبیین با رویکرد امیدآفرینی از جمله این برنامه‌هاست.
 
سردار عسکری با اشاره به فعالیت‌های محرومیت‌زدایی سپاه بیت‌المقدس کردستان در سال ۱۴۰۴ گفت: ۱۴۵ میلیارد ریال پروژه تعریف شده که بخش عمده آن در هفته بسیج به بهره‌برداری می‌رسد.
 
وی بخشی از این پروژه‌ها را شامل آسفالت روستایی، ایزوگام منازل محرومان، انتقال شبکه آب شرب، توزیع کمک‌های مؤمنانه، زمین‌های ورزشی، خانه عالم، آزادسازی زندانیان، کمک به بیماران صعب‌العلاج، تأمین جهیزیه، توزیع لوازم‌التحریر، تجهیز کارگاه‌های تولیدی و راه‌اندازی نیروگاه‌های پنج کیلوواتی عنوان کرد.
 
جانشین فرمانده سپاه بیت‌المقدس افزود: در حوزه اشتغال نیز امسال ۱۱۶ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی از طریق بسیج سازندگی به بیش از یک هزار و ۳۱ نفر از هم‌استانی‌های عزیز ارائه شده است.
 
سردار عسکری در بخش دیگری از سخنان خود با ابلاغ سلام فرمانده سپاه استان به مردم سنندج، از همکاری دستگاه‌های اجرایی، روحانیت و ماموستا‌ها در اجرای مأموریت‌های سپاه بیت‌المقدس قدردانی کرد.
 
وی در ادامه به تشریح فلسفه تشکیل بسیج پرداخت و گفت: بسیج مستضعفین پیش از یک‌سالگی نظام در ۵ آذر ۱۳۵۸ با تدبیر امام خمینی (ره) شکل گرفت و یک تفکر اصیل برگرفته از اسلام ناب محمدی است.
 
سردار عسکری اخلاص، خدمت بی‌منت و تلاش برای رضای الهی را از مهم‌ترین شاخصه‌های تفکر بسیجی دانست و با اشاره به بیانات امام خمینی (ره) افزود: بسیج مدرسه عشق و لشکر مخلص خداست.
 
وی با بیان اینکه تفکر بسیجی در هر عرصه‌ای وارد شده موجب بن‌بست‌شکنی و پیشرفت شده است، خاطرنشان کرد: امروز نیز در جنگ شناختی، دشمن به دنبال ایجاد ناامیدی است و برنامه‌های ما در هفته بسیج با رویکرد امیدآفرینی طراحی شده است.
 
سردار عسکری در پایان با تأکید بر نقش وحدت‌آفرین بسیج گفت: بسیج وابسته به هیچ جناحی نیست؛ از بطن انقلاب است و خالصانه خود را خدمتگزار مردم می‌داند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار