سردار حسینی: اقتدار ایران اسلامی مرهون رشادت شهداست

فرمانده سپاه نینوای گلستان با بیان اینکه ایران به برکت اسلام، شهدا، مردم و رهبری مقتدر است، گفت: دشمن در پی ایجاد تفرقه و آشوب است و باید با بصیرت از انسجام ملی حفاظت کنیم.
کد خبر: ۷۹۴۸۵۸
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۲ - 23November 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان، سردار «سید موسی حسینی» فرمانده سپاه نینوا، در مراسم یادواره شهدای بخش وشمگیر شهر انبارالوم و آیین وداع با شهید خوشنام دفاع مقدس، با تبریک فرارسیدن هفته بسیج اظهار داشت: شهید خوشنام مشخص نیست اهل کجاست و شیعه است یا سنی؛ او شهید اسلام است و متعلق به جهان اسلام. امروز وظیفه مردم این است که پدری، مادری، برادری و خواهری برای شهدا کرده و راه آنان را ادامه دهند.
 
شهدا متعلق به تمام جهان اسلام‌اند/ وحدت شیعه و سنی خارِ چشم دشمنان است
 
فرمانده سپاه نینوا با بیان اینکه شهدا برای دفاع از اسلام و انقلاب از خواسته‌های دنیوی خود گذشتند، افزود: در چنین مراسمی باید با شهدا عهد ببندیم که راهشان را ادامه داده و پرچم و سلاحی را که بر دوش داشتند بر زمین نگذاریم. شهدا در مسیر ایمان، ولایت‌مداری و اخلاص به بالاترین درجات رسیدند و ملت ایران باید امانت اسلام، انقلاب، ایران و ولایت فقیه را حفظ کند.
 
سردار حسینی با اشاره به حضور مشترک علمای شیعه و اهل سنت و مردم هر دو مذهب در این یادواره، این هم‌نشینی را جلوه‌ای از وحدت کم‌نظیر اسلامی دانست و تأکید کرد که چنین انسجامی خارِ چشم دشمنان است و باید از آن پاسداری کرد. وی یادواره شهدا را مجلسی برای جلا دادن روح و پیوند دوباره با ارزش‌های عاشورایی توصیف کرد و گفت این مراسم، جایگاه تبیین ایثار و رشادت رزمندگان است.
 
وی با تأکید بر اقتدار جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: ایران به برکت اسلام، شهدا، مردم و رهبری، مقتدر است. دشمن در پی ایجاد تفرقه و آشوب است و باید با بصیرت از انسجام ملی حفاظت کنیم.
 
فرمانده سپاه نینوا در پایان گفت: سیلی محکم جمهوری اسلامی به رژیم صهیونیستی و آمریکا، آنان را هوشیار کرده است و حضور مردم می‌تواند دشمن را مأیوس کند و تک‌تک ما وظیفه داریم مراقب نقشه‌های آنان باشیم. امروز زمان حفظ اتحاد و پرچم‌داری جریان حق است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار