سردار اسدی: شهدا سند آزادی و عزت ملت ایران‌اند

معاون بازرسی قرارگاه خاتم الانبیا با قدردانی از حضور گسترده مردم، شهدا را فرزندان حضرت زهرا (س) و قهرمانان واقعی کشور دانست و تأکید کرد: عزت و شرافت امروز ملت ایران به برکت خون شهدا و هدایت ولایت است؛ پرچم انقلاب اسلامی همچنان در دست مقام معظم رهبری و در مسیر فلاح و رستگاری قرار دارد.
کد خبر: ۷۹۵۲۲۷
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۶ - 24November 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از فارس، سردار سرتیپ «محمدجعفر اسدی» معاون بازرسی قرارگاه خاتم الانبیا(ص) صبح امروز در سالروز شهادت حضرت فاطمه الزهرا(س) در مراسم تشییع پیکرهای مطهر شهیدان دفاع مقدس در شیراز، ضمن عرض تسلیت و قدردانی از حضور گسترده مردم، اظهارداشت: سلام و درود می‌فرستیم به سرور و سالار شهیدان و به روح بلند و ملکوتی بنیان‌گذار جمهوری اسلامی، آن حکیم فرزانه‌ای که همه ما بدون استثنا مدیون شخصیت برجسته او هستیم. اگر امروز عزت، شرافت، دین و علاقه به اهل بیت (ع) داریم، همه به برکت حضرت امام (ره) و پرچمدار این انقلاب است؛ همان ناخدای کشتی عظیم ولایت که در طول بیش از سه دهه، انقلاب اسلامی را به سمت فلاح و رستگاری هدایت کرده است.

سردار اسدی: شهدا سند آزادی و عزت ملت ایران‌اند

وی با اشاره به حضور پرشور مردم در این مراسم افزود: به تک‌تک خواهران و برادرانی که قدم رنجه کردند و در تشییع شهدای عزیز شرکت نمودند، هم تسلیت عرض می‌کنم و هم تشکر دارم. امروز روزی است که به نام حضرت زهرا (س) مزین شده و ما به عشق ایشان در جوار مرقد شریف فرزندان فاطمه زهرا گرد آمده‌ایم. شک نکنید که این شهدا فرزندان حضرت زهرا هستند؛ همانند مادرشان گمنام، اما سند آزادی و عزت ملت ایران.

سردار اسدی ادامه داد: این شهدا قهرمانان واقعی کشورند؛ افتخاراتی که در دنیا به آن‌ها می‌بالیم. آنچه امروز داریم، عزت و سربلندی ماست که به برکت خون شهدا و بیت عصمت و طهارت حاصل شده است. این شهیدان پیشگامان راه "یا زهرا" هستند و ما افتخار می‌کنیم که شاگردان مکتب دفاع مقدس باشیم.

وی با اشاره به تهدیدات دشمنان منطقه گفت: امروز غده سرطانی و شیطان بزرگ آمریکا در منطقه در حال گسترش است. همان‌گونه که شهید مطهری فرمودند، باید یزید زمان را شناخت؛ امروز یزید زمان همان قدرت‌های سلطه‌گرند که با جنایت و ابزارهای پیشرفته خود به ملت‌ها ظلم می‌کنند. اما این قدرت‌ها قهرمان نیستند، بلکه همان دشمنان دیرینه انسانیت‌اند.

سردار اسدی در پایان تأکید کرد: این شهدا یادآور تجدید بیعت با ولایت هستند. ما هرگز دست از ولی فقیه برنمی‌داریم و تا آخرین قطره خون خود پای انقلاب ایستاده‌ایم. پرچم این انقلاب به دست توانمند مقام معظم رهبری سپرده شده و ان‌شاءالله به دست امام زمان (عج) خواهد رسید. دعا می‌کنیم که خداوند قلب همه ما را در مسیر اهل بیت (ع) ثابت قدم بدارد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها