رونمایی از کتاب «مثل شهید حتم‌لو» در کانون پرورش فکری گرگان

کتاب «مثل شهید حتم‌لو» نوشته فاطمه رضایی، عضو فعال کانون پرورش فکری گرگان،با حضور مادر شهید، جمعی از نوجوانان و مربیان و با حمایت و همکاری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت استان گلستان رونمایی شد.
کد خبر: ۷۹۵۵۵۱
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۵ - 25November 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان،مراسم رونمایی از کتاب «مثل شهید حتم‌لو» اثر فاطمه رضایی، عضو فعال کانون، با تصویرگری علی عباس‌زاده و حمایت و همکاری اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان گلستان، برگزار شد.
 
رونمایی از کتاب «مثل شهید حتم‌لو» در کانون پرورش فکری گرگان
 
در این برنامه که با حضور مادر شهید حتم‌لو همراه بود، دانش‌آموزان هنرستان بعثت همراه مربیان کانون، با گرامیداشت یاد و نام این شهید والامقام، لحظاتی سرشار از احترام، معنویت و پاسداشت فرهنگ ایثار را تجربه کردند.
 
در ادامه، نویسنده نوجوان کتاب از روند نگارش اثر، انگیزه‌های خود برای پرداختن به زندگی شهدا و تأثیر آشنایی با سبک زندگی شهید حتم‌لو بر شکل‌گیری این اثر سخن گفت.
 
الهه غیناقی، مدیرکل کانون پرورش فکری گلستان نیز در سخنانی، به نقش سازنده کارگاه‌ها و انجمن‌های ادبی و هنری کانون در رشد و پرورش استعداد‌های نوجوانان اشاره کرد و از دانش‌آموزان هنرمند حاضر در مراسم برای پیوستن به باشگاه‌های هنری کانون دعوت نمود.
 
در پایان این آیین، از کتاب «مثل شهید حتم‌لو» به‌صورت رسمی رونمایی شد و مادر شهید با بیان خاطراتی کوتاه از فرزند شهیدش، بر اهمیت انتقال فرهنگ ایثار و مقاومت به نسل امروز تأکید کرد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار