به گزارش خبرنگار دفاعپرس از استان خوزستان، «جمیل علوی یکتا» مدیر اسناد و مدارک دفاع مقدس خوزستان امروز در گفتوگویی رسانهای اظهار داشت: در ادامه روند انجام پروژه نهضت تاریخ شفاهی دفاع مقدس استان خوزستان، در حال ثبت و ضبط فرماندهان و رزمندگان قرارگاه به کلی سری نصرت هستیم.

وی افزود: در ادامه روند انجام پروژه نهضت تاریخ شفاهی دفاع مقدس استان خوزستان، نوبت به مصاحبه با « ولی الله ایزدی» از جانبازان و رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس قرارگاه سری نصرت رسید.
علوی گفت: نهضت تاریخ شفاهی خوزستان یکی از مهمترین پروژههای تاریخ انقلاب در حوزه دفاع مقدس است که با توجه به شرایط سنی و جسمی عزیزان رزمنده با شتاب بیشتری در حال انجام است.
وی ضمن ارائه گزارشی از روند نهضت تاریخ شفاهی خوزستان گفت: رزمندگان قرارگاه سری نصرت به دلیل انجام ماموریت های اطلاعاتی در زمان جنگ، هنوز هم گمنام و بی نام و نشان هستند و تاریخ شفاهی آنان حاوی مطالب و خاطراتی است که برای همه جالب و شنیدنی است.
انتهای پیام/