حماس از گرفتار شدن ساکنان غزه بر اثر بارش باران در چادر‌ها خبر داد

سخنگوی جنبش حماس با اشاره به گرفتار شدن مردم غزه در چادر‌ها بر اثر بارش باران، از کشور‌های عربی و اسلامی خواست که به ساکنان غزه کمک کنند.
کد خبر: ۷۹۵۷۵۳
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۰ - 26November 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از المنار، «حازم قاسم»، سخنگوی جنبش حماس در سخنانی، اظهار داشت: بار دیگر ساکنان نوار غزه بر اثر بارش باران در چادر‌های خود غرق شده‌اند.

حماس از گرفتار شدن ساکنان غزه بر اثر بارش باران در چادر‌ها خبر داد

وی افزود: با وجود همه تلاش‌های جهانی، به دلیل محاصره رژیم اشغالگر صهیونیستی، هیچ اقدام مؤثری برای کاهش این فاجعه صورت نگرفته است.

سخنگوی حماس اظهار داشت: با اینکه تصمیم‌هایی از سوی اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی برای کمک به غزه اتخاذ شده بود، اما تمامی کشور‌های عربی و اسلامی در یاری‌رسانی به غزه ناتوان مانده‌اند.

حازم قاسم خطاب به کشور‌های عربی و اسلامی گفت: غزه بر گردن همه عرب‌ها، مسلمانان و آزادگان جهان حقی دارد؛ شما در جنگ و در جریان نسل‌کشی، غزه را تنها گذاشتید و اکنون در امدادرسانی به آن کوتاهی نکنید.

وی افزود: از همه انتظار می‌رود در برابر این فاجعه انسانی بی‌سابقه دست به اقدام بزنند.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها