آزادی یک محکوم به قصاص نفس پس از ۸ سال در بهشهر

رئیس کل دادگستری استان مازندران گفت: یک محکوم به قصاص نفس در شهرستان بهشهر پس از ۸ سال در راستای پویش مردمی «به عشق و حرمت حضرت زهرا (س) می‌بخشم»، از چوبه دار رهایی یافت.
کد خبر: ۷۹۵۸۰۰
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸ - 26November 2025

به گزارش دفاع‌‎پرس از مازندران، «عباس پوریانی» رئیس کل دادگستری مازندران امروز (چهارشنبه) در جمع خبرنگاران با اعلام خبر رهایی یک محکوم به قصاص نفس از چوبه دار، اظهار داشت: این زندانی محکوم به قصاص در راستای پویش «به عشق و حرمت حضرت زهرا (س) می‌بخشم» پس از هشت سال با جلب رضایت اولیای دم و تلاش رئیس و دادستان حوزه قضایی و اعضای شورا‌های حل اختلاف زندان بهشهر از اجرای حکم قطعی قصاص نفس رهایی یافت.

آزادی یک محکوم به قصاص نفس پس از ۸ سال در بهشهر

رئیس کل دادگستری استان مازندران بر نهادینه کردن فرهنگ ارزشمند صلح و سازش در جامعه تاکید و خاطرنشان کرد: در حال حاضر تعدادی از محکومان به قصاص نفس در زندان‌های استان در انتظار عفو، بخشش و گذشت هستند که امید است این محکومین نیز با رافت، گذشت و بخشش خداپسندانه اولیای دم، از دار مجازات رهایی یافته و به کانون خانواده خود بازگردند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها