همایش عفاف و حجاب در سالن اجتماعات مدرسه نمونه نیایش بانه برگزار شد
معاون اجتماعی سپاه بیتالمقدس استان کردستان به اهمیت موضوع عفاف و حجاب به ویژه در بین دانشآموزان و نسل جوان و احصای آسیبهای ناشی از بدحجابی برای آحاد جامعه پرداخت.
به گزارش
دفاعپرس از کردستان، همزمان با هفته مبارک بسیج، همایش عفاف و حجاب «با محوریت دختران با نجابت امروز، مادران با کرامت فردا» صبح امروز در محل سالن اجتماعات مدرسه نمونه دولتی نیایش بانه برگزار شد.
در این مراسم معاون اجتماعی سپاه بیتالمقدس استان کردستان، فرماندار و امام جمعه بانه، جانشین سپاه و مدیران این شهرستان و ۲۵۰ نفر از دانشآموزان حضور داشتند و به اهمیت حجاب از دیدگاه اسلام اشاره شد.
در ابتدای مراسم آیاتی از قرآن تلاوت و سرود جمهوری اسلامی ایران نواخته شد، سپس سرپرست اداره آموزش و پرورش ضمن خیر مقدم از رویداد صورت گرفته اعلام خرسندی کرد.
معاون اجتماعی سپاه بیتالمقدس استان کردستان نسبت به تبیین اهمیت موضوع عفاف و حجاب بهویژه در بین دانشآموزان و نسل جوان و احصاء آسیبهای ناشی از بدحجابی برای آحاد جامعه و تبعات آن بر لایههای مختلف جامعه به سخنرانی پرداخت.
سرهنگ پاسدار «مسعود ولیئی» از دانشآموزان خواست که حجاب و عفاف را رعایت کنند و مدارس و مسئولان نیز به سمت نهادینه کردن فرهنگ حجاب و عفاف گام بردارند.
در ادامه مراسم دکلمه زیبا توسط یکی از دانش آموزان بیان شد، همچنین سرودی با مضمون عفاف و حجاب توسط گروه سرود اجرا شد.
در پایان مراسم دو تن از دانش آموزان موفق مورد تشویق معاونت اجتماعی قرار گرفتند، همچنین در این مراسم ۲۲۷ روسری یکدست بین کلیه دانشآموزان مدرسه توسط معاونت اجتماعی سپاه توزیع شد.
انتهای پیام/