نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی:

ایران هرگز آغازگر جنگ نبوده و نخواهد بود

«حاجی بابایی» گفت: ایران هرگز آغازگر جنگ نبوده و نخواهد بود و مسئولان نظام اسلامی به دنبال ایجاد زندگی مناسب برای مردمان این سرزمین هستند.
کد خبر: ۷۹۶۰۳۷
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۴ - 27November 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از زنجان، «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی، چهارشنبه‌شب در یادواره شهدای خرم‌دره به بررسی اهمیت و پیام نهضت امام حسین (ع) و تأثیر آن بر ملت ایران و جهان پرداخت و اظهار داشت: هدف اصلی امام حسین (ع) از قیام کربلا، معرفی خدا، پیامبر (ص)، علی (ع) و زهرا (س) بود و این قیام نماد امربه‌معروف و مقابله با ظلم و استکبار شد.

ایران هرگز آغازگر جنگ نبوده و نخواهد بود

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه به پیروی ملت ایران از امام حسین (ع) و دفاع از اسلام ناب و مقابله با اسلام آمریکایی پرداخت و گفت: ملت ایران با پیروی از راه امام حسین (ع)، اسلام حقیقی را در دنیا معرفی کرد و در مقابل اسلام آمریکایی ایستاد. وی افزود: امام حسین (ع) در روز عاشورا برای تثبیت امامت و ولایت و دفاع از اسلام ناب و واقعی شهید شد و عشق و محبت به امام حسین، عشق به خدا و ارزش‌های معنوی است و این عشق، ستون اصلی و پایه‌گذار تمامی خوبی‌ها و هدایت‌ها در جهان خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت جهانی و قدرت‌های بزرگ مانند آمریکا، اسرائیل، چین و روسیه اشاره کرد و گفت: ایران در مقابل حملات نظامی و فشار‌های بین‌المللی مقاومت کرد و با قدرت و استحکام در برابر استکبار جهانی و ایادی آن ایستاد.

حاجی بابایی اظهار داشت: شهدای بزرگ مانند شهید سلیمانی و سید حسن نصرالله در تقویت جبهه مقاومت و مقابله با استکبار جهانی نقش‌آفرینی کردند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به فشار‌های بین‌المللی علیه ملت ایران، گفت: ایران هرگز آغازگر جنگ نبوده و نخواهد بود و مسئولان نظام اسلامی به دنبال ایجاد زندگی مناسب برای مردمان این سرزمین هستند.

وی ادامه داد: آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت داشته باشد، چون کشوری که قدرت نداشته باشد، در خواری و ذلت خواهد بود.

حاجی بابایی اظهار کرد: آمریکا به میدان آمده که بگوید فقط یک قدرت در دنیا وجود دارد درحالی‌که امروز چین، روسیه و کشور‌های عضو پیمان بریکس نیز مطرح شده‌اند. 

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هم اکنون دنیا به سمت چندجانبه گرایی در حال حرکت است، گفت: طی جنگ اخیر ۴۰ کشور از رژیم صهیونیستی و آمریکا حمایت و اعلام کردند که در چند روز ملت ایران را به‌زانو درمی‌آورند و ایران را تجزیه می‌کنند، اما پس از ۶ روز از حمله نظامی، اسرائیل به کشور‌های اروپایی اعلام کرد دیگر توان جنگیدن ندارد و همین عامل علت ورود آمریکا به صحنه جنگ بود.۹۰ میلیون ایرانی در برابر آمریکا موضع واحد گرفتند.

وی به حملات ایران به سرزمین‌های اشغالی اشاره کرد و گفت: امروز موشک و پدافند کشورمان نسبت به قبل قوی‌تر شده و ایران قدرتمندتر ایستاده است و ایران اسلامی هرگز تسلیم نخواهد شد.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه بعد از جنگ ۱۲ روزه، ۹۰ میلیون ایرانی در برابر آمریکا موضع واحد گرفتند، گفت: دشمنان نتوانستند یک‌سرسوزن به کشور تعرضی داشته باشند، چرا که نهضت انقلاب اسلامی در وجود ملت ایران جریان دارد.

وی با بیان اینکه ملت ایران هرگز به آمریکا اجازه نمی‌دهد علیه کشورشان تعرض کند، افزود: وحدت، همبستگی و پیروی از مقام معظم رهبری عامل غلبه بر توطئه دشمنان بوده است.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی به انتخابات عراق اشاره کرد و گفت: مقاومت، جسم نیست بلکه تفکر و اندیشه است و هر چقدر سرزمین‌های آن را بمباران کنند، قوی‌تر می‌شود. 

حاجی بابایی به تهدید جنگ احتمالی از سوی دشمن اشاره کرد و گفت: ما زیر بار زور نمی‌رویم و در صورت تجاوز دشمن، سیلی محکم‌تر و ضربات مهلک‌تری را وارد خواهیم کرد.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این کشور تاریخ و تمدن هزاران ساله دارد، بر نقش مردان بزرگ و مسئولان کشور در اداره امور تأکید کرد و گفت: اتحاد و همکاری میان قوا و نهاد‌های مختلف به پیشبرد بهتر کار‌ها منتهی می‌شود.

 وی بر ضرورت حل مشکلات اقتصادی مانند تورم تأکید و خاطرنشان کرد: دولت و مجلس باید قدرت بین‌المللی کشور را تثبیت کرده، دشمنی‌ها را به پایان رسانده و کشور را در مسیر توسعه و قدرت قرار دهند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار