سردار شوقانی: سمنان نمونه موفق همکاری دستگاه‌ها و جهادگران در کشور است

فرمانده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان، در آیین ملی افتتاح پروژه‌های محرومیت‌زدایی و اقتصاد مقاومتی، با قدردانی از مدیران استان، سمنان را الگویی ملی در هماهنگی اجرایی، روحیه جهادی و پیشبرد طرح‌های انرژی به‌ویژه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی دانست.
کد خبر: ۷۹۶۰۶۸
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۷ - 27November 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از سمنان، سردار منصور شوقانی فرمانده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان در آیین ملی افتتاح پروژه‌های محرومیت‌زدایی و اقتصاد مقاومتی که به‌صورت همزمان با حضور فرماندهان بسیج در سراسر کشور برگزار شد، ضمن قدردانی از تلاش‌های مدیران استان سمنان، بر الگو بودن این استان در عرصه خدمت‌رسانی تأکید کرد.

سردار شوقانی: سمنان نمونه موفق همکاری دستگاه‌ها و جهادگران در کشور

سردار شوقانی با اشاره به هماهنگی مثال‌زدنی دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌های جهادی در استان اظهار داشت: «پیوند اجرایی، دلسوزی روزانه و روحیه بالای خدمت در استان سمنان به‌قدری برجسته است که امروز این استان به‌عنوان یک الگوی ملی شناخته می‌شود. بسیاری از استان‌های کشور، سمنان را به‌عنوان یک نمونه موفق در هماهنگی، پیگیری و عمل جهادی معرفی می‌کنند.»

فرمانده سپاه استان سمنان در ادامه با تشریح دستاورد‌های حوزه انرژی و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی گفت: «استان سمنان امروز در زمره پنج استان پیشرو کشور در تولید انرژی خورشیدی، چه در نیروگاه‌های بزرگ و چه در مقیاس خانگی قرار دارد. در سطح ملی، میزان تولید برق استان نسبت به مصرف آن، نسبت قابل‌توجه ۶۰ به ۴۰ را رقم زده است؛ به‌گونه‌ای که حدود ۱۴۰۰ واحد تولید انرژی در استان فعال است، در حالی که مصرف ما حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ واحد است.»

وی این موفقیت‌ها را حاصل مدیریت جهادی و همراهی مثال‌زدنی مدیران استان دانست و افزود: «از استاندار سمنان که با مدیریتی جامع، میدانی و جهادی در حوزه‌های مختلف عمل می‌کنند، صمیمانه تشکر می‌کنم. روحیه بسیجی و همدلانه‌ای که امروز در مجموعه مدیران استان سمنان وجود دارد، برکات بسیاری به همراه داشته و جلوه‌های آن در کلام و عملکرد مسئولان ملی نیز کاملاً مشهود است.»

سردار شوقانی در پایان ضمن تقدیر از جوانان جهادی استان خاطرنشان کرد: «خدمت به مردم، افتخاری بزرگ برای ماست و امیدواریم با ادامه این مسیر، شاهد گسترش روزافزون اقدامات محرومیت‌زدایی در استان و کشور باشیم.»

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار