در سال‌جاری پرونده‌های مفاسد اقتصادی در کردستان ۱۰ درصد رشد داشته است

رئیس کل دادگستری استان کردستان از رشد ۱۰ درصدی تشکیل پرونده‌های مفاسد اقتصادی در هشت ماهه امسال در استان خبر داد.
کد خبر: ۷۹۶۱۱۰
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۲ - 27November 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، حجت‌الاسلام «سیدحسین حسینی» اظهار داشت: در دادگستری استان کردستان ۶ محور صیانت از حقوق عامه، مبارزه با مفاسد، توجه به سلامت دستگاه قضایی، رفع اطاله دادرسی، کاهش شعب نامتعارف. اتقان آراء و تکریم مراجعین بصورت ویژه در دستور کار قرار گرفته است و خوشبختانه نتایج بسیار خوبی در سال‌های اخیر محقق شده است.
 
در سال‌جاری پرونده‌های مفاسد اقتصادی در کردستان ۱۰ درصد رشد داشته است
 
وی افزود: در حوزه پرونده‌های خاص مفاسد استان، در ۸ ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل با رشد ۱۰ درصدی تشکیل پرونده مواجه بوده‌ایم.
 
حسینی تاکید کرد: دادگستری استان در بخش رسیدگی به پرونده‌های قضایی، بر محور‌های سلامت، تکریم ارباب رجوع و تعیین تکلیف پرونده‌های معوق و مسن تاکید جدی شده است.
 
وی به موضوع اتقان آرای قضایی اشاره و اظهار داشت:درصد نقض آرای قضات دادسرا و محاکم استان با میانگین کشوری برابری می‌کند ولی خوشبختانه در حوزه دادگاه تجدیدنظر هم در دیوان عالی کشور و هم در معاونت قضایی قوه قضاییه (اعمال ماده ۴۷۷)، با کمترین نقض آراء قضات مواجه هستیم.
 
حسینی با اشاره به لزوم رعایت توأمان سرعت و دقت در رسیدگی به پرونده‌ها توسط قضات، تاکید کرد:در اجرای عدالت تشخیص درست و به هنگام توسط قاضی نقش تعیین کننده‌ای دارد.
 
رئیس دستگاه قضایی استان بیان داشت: در زمان شروع خدمتگزاری ایشان در دستگاه قضایی استان ۷۰ درصد از شعب قضایی نامتعارف بودندولی امروزباتلاش‌های شبانه روزی قضات وکارکنان جهادگر دستگاه قضایی استان حتی با احتساب دادگاه‌های صلح تنها ۲۵ درصد از شعب استان نامتعارف است و استان کردستان تنها استانی در کشور بوده که برای راه اندازی دادگاه‌های صلح آن، از قضات دادسرا استفاده نشده است.
 
وی ضمن اشاره به رضایتمندی نسبی مردم از دستگاه قضایی استان، ارتقای ۱۷ رتبه‌ای دادگستری استان در کشور را نتیجه تلاش‌ها و زحمات شبانه روزی قضات و کارکنان دادگستری عنوان کرد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار