یورش گسترده صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ تخریب خانه‌ها و زیرساخت‌های شهری

منابع خبری فلسطین از یورش گسترده نظامیان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری و تخریب خانه‌ها و زیرساخت‌ها در برخی از شهر‌ها خبر دادند.
کد خبر: ۷۹۶۲۲۰
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۰ - 28November 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، منابع خبری فلسطین امروز جمعه از تداوم یورش‌های مکرر ارتش صهیونیستی به مناطق مختلف کرانه باختری خبر دادند. گزارش‌ها حاکی است که نظامیان اشغالگر با شلیک گاز اشک‌آور و نارنجک صوتی وارد شهر «حلحول» و اقدام به بازرسی منازل فلسطینی‌ها کردند.

یورش گسترده صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ تخریب خانه‌ها و زیرساخت‌های شهری

منابع خبری فلسطین گزارش دادند که نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی در یورش به شهر حلحول یک شهروند فلسطینی را نیز مورد ضرب و شتم قرار دادند. 

نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی در ایست بازرسی نزدیک ورودی روستای «نبی صالح» در شمال غربی «رام الله» دو جوان فلسطینی به نام‌های «قصی» و «اسامه نعسان» را بازداشت کردند.

منابع محلی از درگیری میان جوانان فلسطینی و شهرک‌نشینان صهیونیست در شهرک «سلواد» خبر داده و اعلام کردند که شهرک‌نشینان صهیونیست مقابل ورودی «دیر جریر» مستقر شدند.

نظامیان صهیونیست همچنین به شهر‌های «حبله»، «دیر دبوان»، «دیر جریر»، «حزما» و «الظاهریه» نیز یورش برده و اقدام به شلیک نارنجک صوتی و تفتیش و بازرسی گسترده کردند.

در جریان یورش نظامیان صهیونیست به شهرک طمون در استان طوباس بولدزر‌های ارتش اشغالگر بی جهت آسفالت خیابان‌ها را کنده و ساختمان‌ها را تنها برای تفریح تخریب کردند.

منابع خبری فلسطین امروز گزارش دادند که اشغالگران رژیم صهیونیستی برای سومین روز متوالی به شهر «طوباس» در کرانه باختری یورش بردند.

جنبش حماس دیروز در واکنش به گسترش تجاوزات صهیونیست‌ها به کرانه باختری و لشکرکشی جدید ارتش صهیونیستی به شمال این منطقه، با صدور بیانیه‌ای تأکید کرد که اعلام ارتش اشغالگر مبنی بر آغاز یک حمله نظامی جدید در شمال کرانه باختری و اعمال محاصره علیه این منطقه، منع رفت و آمد، یورش‌ها، گشت‌زنی و بازداشت‌ها در اینجا، بیانگر اوج جنایات سیستماتیکی است که کابینه افراطی صهیونیستی در چارچوب سیاستی آشکار برای سرکوب هرگونه موجودیت فلسطینیان و در نهایت، سیطره کامل بر کرانه باختری مرتکب می‌شود.

حماس افزود: این حمله جدید اشغالگران بخشی از نقشه‌های مداوم الحاق کرانه باختری و آوارگی فلسطینی‌ها از اینجاست و رژیم صهیونیستی قصد دارد شهر‌ها و روستا‌های کرانه باختری را به مناطق محاصره شده و تجزیه شده تبدیل کند و هرگونه نشانه زندگی در این منطقه را از بین ببرد.

این بیانیه حماس بعد از آن اعلام شد که ارتش رژیم صهیونیستی دیروز از آغاز یک عملیات نظامی گسترده در استان طوباس در شمال کرانه باختری اشغالی خبر داد. این عملیات شامل یورش و ورود به خانه‌های فلسطینیان بود که برخی از آنها به پادگان‌های نظامی تبدیل شدند.

روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت گزارش داد که سه تیپ ارتش اسرائیل یعنی مناشه، شومرون و کماندوها، در عملیات طوباس شرکت داشتند. همچنین ارتش اسرائیل شروع به بستن جاده‌های اصلی در این استان برای تحکیم سیطره بر آن کرده است.

منابع محلی هم گزارش دادند که ارتش رژیم صهیونیستی نیرو‌های کمکی قابل توجه و بولدوزر‌های نظامی را به استان طوباس اعزام کرده است. همچنین بالگرد‌های آپاچی به طور گسترده بر فراز شهر پرواز کرده و تیراندازی هوایی انجام می‌دهند.

بر اساس این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی منع رفت و آمد کامل را در طوباس و شهر‌های مجاور اعمال کرد و تمام ورودی‌ها را با خاکریز‌ها و ایست‌های بازرسی نظامی بست.

نظامیان صهیونیست در شهر طمون واقع در طوباس یک خانواده فلسطینی را مجبور به تخلیه خانه خود کردند و سپس این خانه تبدیل به پادگان نظامی شد.

از زمان آغاز عملیات طوفان‌الاقصی که صهیونیست‌ها سرکوبگری و حملات خود را به کرانه باختری تشدید کرده‌اند، هر روز کرانه باختری شاهد حملات نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست است و روزی نیست که خبر بازداشت یا شهادت فلسطینی‌ها در این منطقه مخابره نشود.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار