ایران در جنگ ۱۲ روزه اوج بصیرت و شجاعت ملت را به جهان نشان داد

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: ملت ایران پس از جنگ ۱۲روزه ثابت کردندکه با ایمان،آگاهی و ولایت‌مداری، نه‌تنها تحت فشار دشمنان عقب‌نشینی نمی‌کنند بلکه با قدرت بیشتری در صحنه می‌مانند.
کد خبر: ۷۹۶۷۹۸
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۵ - 01December 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان، حجت‌الاسلام «عباسعلی گرزین»مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان، در مراسم یادواره شهدا با قدردانی از برگزارکنندگان برنامه‌های معنوی و فرهنگی با محوریت شهدا اظهار داشت: زنده نگه‌داشتن یاد و راه شهیدان، عامل تقویت ایمان و وحدت در جامعه است.
ایران در جنگ ۱۲ روزه اوج بصیرت و شجاعت ملت را به جهان نشان داد
 
وی با اشاره به تلاش‌های دشمنان از ابتدای انقلاب تاکنون گفت: دشمنان داخلی و خارجی با فشار‌های اقتصادی، جنگ‌های مختلف و عملیات روانی فراوان درصدد بودند که ملت ایران را از پا درآورند، اما ملت ما بیدارتر شده‌اند و با ایمان و وفاداری بیشتر در صحنه ایستاده‌اند.
 
مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان همچنین به رخداد‌های اخیر منطقه اشاره کرد و افزود: پس از جنگ ۱۲ روزه، مردم ایران بار دیگر اوج بصیرت، شجاعت، ولایت‌مداری و وفاداری خود را به جهانیان نشان دادند.
 
مردم و خانواده شهدا با حضور معنوی خود، یاد و نام شهید مدافع حرم شیبانی را گرامی داشتند و بر ادامه راه شهدا تأکید کردند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار