ضرورت حمایت از تولید فیلم شهیدان فرجوانی در خوزستان

امام جمعه اهواز با اشاره به تولید فیلم درباره شهیدان «فرجوانی» از رزمندگان تراز دفاع مقدس گفت: این فیلم منشا خیرات و برکات بوده و باید حتما از آن حمایت و برای اکران آن اقدام شود.
کد خبر: ۷۹۷۳۱۷
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۴ - 03December 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از استان خوزستان، حجت‌الاسلام والمسلمین «سید محمدنبی موسوی‌فرد» نماینده ولی فقیه در خوزستان امروز با انتقاد از غیبت برخی مدیران در جلسات شورای فرهنگ عمومی اظهار داشت: حضور مدیران در جلسات فرهنگی و اهمیت توجه به حوزه فرهنگ، ضروری است.

ضرورت حمایت از تولید فیلم شهیدان فرجوانی در خوزستان

 وی در شورای فرهنگ عمومی خوزستان با ابراز تاسف از غیبت برخی از مدیران استانی و دانشگاهی در جلسات مهم فرهنگی، این موضوع را نیازمند پیگیری و ورود جدی دانست.

حجت الاسلام موسوی فرد گفت: مدیرانی که امروز در جلسه حضور نداشتند باید نامه‌ای درج در پرونده به دلیل غیبت در یک جلسه رسمی و قانونی برای آنها ارسال شود؛ تداوم غیبت‌ها قابل قبول نیست و مسئول مربوطه باید مواخذه شود.

نماینده ولی فقیه در خوزستان با استناد به حکمتی از امام علی (ع) و روایتی از امام صادق (ع)، بر لزوم حضور در مجالس اطاعت و فرمان‌برداری از خدا و پرهیز از حضور در مجالس گناه تأکید کرد و یادآور شد: حضور در مجلسی که اطاعت خدای متعال در آن است، یک وظیفه بوده و باید از مجلسی که گناه در آن اتفاق می‌افتد، اجتناب کرد.

موسوی‌فرد همچنین به موضوع شهید و شهادت و نقش هنر در این عرصه پرداخت و خواستار پیگیری مصوبات مربوطه شد.

وی همچنین با اشاره به تولید فیلم درباره شهیدان فرجوانی از رزمندگان تراز دفاع مقدس گفت: این فیلم منشا خیرات و برکات بوده و باید حتما از آن حمایت و برای اکران آن اقدام شود.

امام جمعه اهواز به موضوع «دین و زندگی» و لزوم تقویت آن در سطوح مختلف به ویژه در آموزش و پرورش و همچنین بر اجرایی شدن سند‌های بالادستی در این حوزه تأکید و ابراز امیدواری کرد با تلاش همه دستگاه‌ها این مهم محقق شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار