مقاومت فلسطین جسد یک اسیر صهیونیست را تحویل داد

گردان‌های قسام و قدس جسد یک اسیر صهیونیست دیگر را که در منطقه «بیت لاهیا» در شمال نوار غزه پیدا کرده بودند، تحویل صلیب سرخ دادند.
کد خبر: ۷۹۷۴۴۸
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۳ - 03December 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از الجزیره، گردان‌های قسام شاخه نظامی جنیش حماس و گردان‌های قدس شاخه نظامی جنیش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کردند که جسد یک اسیر اسرائیلی را در منطقه بیت لاهیا در شمال نوار غزه تحویل نمایندگان صلیب سرخ داده‌اند.

مقاومت فلسطین جسد یک اسیر صهیونیست را تحویل داد

گردان‌های قدس پیشتر اعلام کرده بود که جسد یک اسیر دشمن را صبح امروز در شمال غزه پیدا کرده است.

گردان‌های قدس تاکید کرد: اقداماتی طبق پروتکل‌ها پیش از تحویل جسد جریان دارد.

از سوی دیگر گردان‌های قسام هم اعلام کرد که در راستای توافق طوفان الاقصی، گردان‌های قدس و گردان‌های قسام جسد یکی از اسیران اشغالگر را که امروز در شمال غزه پیدا شد، ساعت ۵ عصر به وقت غزهتحویل خواهد داد.

دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی هم تأیید کرده بود که آماده تحویل گرفتن جسد یکی دیگر از اسرا از طریق صلیب سرخ است.

با تحویل این جسد، فقط جسد یک اسیر صهیونیست دیگر در نوار غزه باقی مانده است. پیشتر در چارچوب مرحله نخست توافق آتش بس در نوار غزه، ۲۰ اسیر زنده صهیونیست تحویل داده شدند.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار