نهج‌البلاغه؛ کتابی برای وحدت تفکر اسلامی

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه نهج‌البلاغه پس از قرآن بهترین کتاب زندگی است آن را؛ کتابی برای وحدت تفکر اسلامی دانستند.
کد خبر: ۷۹۷۶۷۸
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۸ - 04December 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران امروز (پنجشنبه) در اولین همایش تخصصی نهج البلاغه انتظامی کشور در فرماندهی انتظامی استان، اظهار داشت: امروز که مصادف با سالروز وفات حضرت‌ام‌البنین (سلام الله علیها) است، این روز را به تمامی شما عزیزان تسلیت عرض می‌کنم.

نهج‌البلاغه؛ کتابی برای وحدت تفکر اسلامی

وی افزود: به تعبیر حضرت امام خمینی، نهج‌البلاغه پس از قرآن، بزرگ‌ترین و بهترین کتابی است که در آن زندگی مادی و معنوی انسان در همه ابعاد مورد توجه قرار گرفته است، نهج‌البلاغه مایه افتخار ماست و توصیه می‌کنم که بیشتر و با توجه به اهمیت این مسائل، به آن پرداخته شود، برگزاری چنین همایشی یک کار بسیار زیبا است.

آیت الله محمدی لائینی یادآور شد: حضرت‌ ام‌البنین (س) به ما نشان داد که نگاهشان به فرزند، فراتر از نسب و بالاتر از نسب‌گرایی است، لذا امام حسین (ع) با این نگاه، فرمودند که همه شهیدان، فرزندان‌ام‌البنین هستند، امروز‌ ام‌البنین،‌ ام‌الشهدا و‌ ام‌الوفا است و ان‌شاءالله خداوند همه شهدا را با ایشان محشور کند.

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: در گوشه و کنار ایران اسلامی همکاران شما در کلان‌شهر‌ها و شهرستان‌ها در مبارزه با تیم‌های تروریستی یا اراذل و اوباش، به شهادت رسیدند.

عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: ما جامعه شیعی در توجه به این کتاب شاید کمی دیر عمل کردیم، در حالی که دیگران از ما بهتر به نهج‌البلاغه توجه کرده‌اند امروز نیاز به وحدت تفکر اسلامی داریم.

این مسئول ادامه داد: امثال چنین همایش‌هایی که در راستای شناخت جامعه شیعی دینی و متون قابل اعتماد است، بسیار مهم هستند، ما باید امسال بیش از پیش خصوصاً به نهج‌البلاغه توجه کنیم.

وی خاطرنشان کرد: بنده امروز توجه به نهج‌البلاغه را وظیفه‌ای برخاسته از عبادت می‌دانم و لازم است این جمله را خدمت شما بخوانم؛ حضرت علی (ع) در حکمت هفتصد و نود و هشتم می‌فرمایند که نفس خود را از پیروی هوا و هوس باز دارید، برای اینکه بتوانید عبادت را به‌صورت صحیح انجام دهید، باید نفس را رام و تسلیم اوامر الهی کنید، این کار زحمت دارد و به عنوان یک تمرین لازم است.

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: ما متأسفانه در این مدت در زندگی خود این بندگی را گم و رها کردیم، همان‌طور که یکی از نویسندگان می‌گوید که افسوس که مردم بندگی را به‌جای زندگی انتخاب کردند، پس ما باید به بندگی خداوند توجه کنیم. ان‌شاءالله خداوند توفیق دهد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار