کارشکنی صهیونیست‌ها در ورود سوخت به غزه

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه اعلام کرد که مقامات اسرائیلی از زمان اجرای آتش‌بس تا به امروز از مجموع ۶۶۰ کامیون مورد توافق طی این بازه زمانی تنها به ۱۰۴ کامیون حامل گاز پخت‌و‌پز اجازه ورود به غزه را داده‌اند که معادل تنها ۱۶ درصد از نیاز واقعی نوار غزه است.
کد خبر: ۷۹۸۰۷۱
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۷ - 06December 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه امروز شنبه در بیانیه‌ای تصریح کرد این کمبود شدید در تأمین گاز پخت‌وپز، بحران انسانی را برای حدود ۲.۴ میلیون شهروندی که برای زندگی روزمره، از جمله مصارف خانگی و فعالیت نانوایی‌ها، بیمارستان‌ها و آشپزخانه‌های عمومی به گاز وابسته هستند، تشدید کرده است.

کارشکنی صهیونیست‌ها در ورود سوخت به غزه

 بر اساس این بیانیه، ورود تنها ۱۰۴ کامیون «فاصله عظیم» بین آنچه توافق شده و آنچه اشغالگران اجرا می‌کنند را نشان می‌دهد که سیستم توزیع را در معرض فلج تقریباً کامل قرار داده و مدت تحویل سهمیه گاز را به شهروندان به حدود ۳ ماه افزایش داده است.

 این نهاد فلسطینی تصریح کرد که فرآیند توزیع از طریق یک سیستم نرم‌افزاری بر اساس تعداد خانواده‌های ثبت‌نام‌شده در هر استان مدیریت می‌شود و عدالت را تضمین کرده و از تکرار درخواست تحویل جلوگیری می‌کند، هر خانواده در هر چرخه توزیع، ۸ کیلوگرم گاز پخت‌وپز دریافت می‌کند. طبق این بیانیه، تاکنون، به دلیل مقادیر ناچیزی که اشغالگران صهیونیست اجازه ورود آن را داده، تنها ۲۵۲۰۰۰ خانواده از ۴۷۰۰۰۰ خانواده هدف ثبت شده در سیستم، گاز پخت‌وپز دریافت کرده‌اند.

 دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه در پایان هشدار داد که ادامه این رویکرد، صد‌ها هزار خانواده را بدون حتی حداقل نیاز‌های اولیه خود رها خواهد کرد و تأکید کرد که اشغالگران صهیونیست مسئولیت کامل «تعمیق بحران و اختلال در ارائه خدمات حیاتی» به ساکنان غزه را بر عهده دارند.

انتهای پیام/955

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار