تقدیر «بختیاری» از مقام دومی کمیته امداد استان قم در جشنواره قرآنی «باران وحی»
به گزارش دفاعپرس از قم، هفتمین دوره مسابقات کشوری قرآن و عترت کمیته امداد امام خمینی (ره) با عنوان «باران وحی» در مشهد مقدس برگزار شد.

استان قم در این جشنواره عنوان مقام دومی مسابقات قرآن و عترت را از آن خود کرد و حجت الاسلام والمسلمین محمدطه مهری مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان در مراسم اختتامیه، از سوی سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) مورد تقدیر گرفت.
در همین راستا، سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور، با اهدای لوح تقدیر از تلاشهای برجسته و خدمات ارزشمند حجت الاسلام مهری در راستای ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی و کشف استعدادهای قرآنی جامعه تحت حمایت دراستان قم تجلیل کرد.
در این رویداد بزرگ قرآنی کشور، ۸ هزار اثر قرآنی از حدود ۳ هزار مددجوی تحت حمایت کمیته امداد استان قم به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و پس از داوری آثار، ۳۴ دانشآموز تحت پوشش این کمیته در استان، حائز رتبههای کشوری شدند.
انتهای پیام/


