نهضت بزرگ زندگی با آیه‌ها یکی از مهم‌ترین اقدامات فرهنگی است

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی نهضت بزرگ زندگی با آیه‌ها را یکی از مهم‌ترین اقدامات فرهنگی دانست و گفت: هدف انس مردم با قرآن، حفظ و تدبر در آیات و جاری‌سازی آن در زندگی است.
کد خبر: ۷۹۸۱۳۹
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۵ - 07December 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «هادی‌ صاحبقرانی» مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در گردهمایی رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های استان اظهار داشت: سازمان تبلیغات اسلامی بنا بر تأکید رهبر معظم انقلاب یک پدیده ضروری و اجتناب‌ناپذیر برای جمهوری اسلامی است و ضرورت وجودی آن نه‌تنها کاهش نیافته بلکه ضریبی رو به افزایش یافته است.

نهضت بزرگ زندگی با آیه‌ها یکی از مهم‌ترین اقدامات فرهنگی است

وی تأکید کرد: با پیچیده‌تر شدن مبارزه تمدنی میان حق و باطل، نقش تبلیغات و نهادینه‌سازی ارزش‌های دینی در جامعه پررنگ‌تر از گذشته شده است.

حجت‌الاسلام‌ صاحبقرانی با اشاره به اهمیت رصد دقیق تحولات جهانی گفت: امروز مؤلفه‌هایی مانند هوش مصنوعی و کوانتوم در شکل‌دهی نظم نوین جهانی نقش دارند و باید نسبت آنها با فرهنگ‌سازی و تبلیغات اسلامی مشخص شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی تأکید کرد: هر جا دین نتوانسته نسبت خود با مدرنیته را روشن کند، مسئله فراتر از اختلاف مذهبی، به بی‌دینی تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه جریان استعمار حتی در جوامع کاملاً شیعه یا سنی نیز به‌دنبال ایجاد گسست‌های اجتماعی است، افزود: دشمن در جنگ ۱۲ روزه اخیر بر شکاف اجتماعی در کشور حساب باز کرده بود، اما مردم با اتحاد مقدس و انسجام بیشتر این نقشه را ناکام گذاشتند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: علیرغم طراحی عملیات‌های جدید، دشمن تاکنون نتوانسته نقطه ضعفی در مردم پیدا کند و زمام انسجام اجتماعی همچنان در اختیار خود ملت است.

حجت‌الاسلام‌ صاحبقرانی با تأکید بر اینکه هیچ کاری مهم‌تر از حفظ انسجام اجتماعی نیست، افزود: اعتماد عمومی به جایگاه علما هنوز برقرار است و این سرمایه اجتماعی باید حفظ شود.

وی نهضت بزرگ زندگی با آیه‌ها را یکی از مهم‌ترین اقدامات فرهنگی دانست و بیان داشت: هدف این برنامه انس مردم با قرآن، حفظ و تدبر در آیات و جاری‌سازی آن در زندگی است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: این طرح که مورد تأکید رهبر انقلاب است برای دومین سال در ماه رمضان ادامه یابد و بر اساس برنامه هفتم توسعه، هدف‌گذاری تربیت ۱۰ میلیون حافظ بین یک تا سی جز دنبال می‌شود.

به گفته وی حفظ ۲۰۰ آیه معادل حدود یک جز قرآن، اگر توسط ۱۰ میلیون نفر در طول برنامه هفتم محقق شود، موفقیت بزرگی در تقویت هویت دینی و مقابله با فتنه‌های فرهنگی خواهد بود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی تأکید کرد: ایام رجب، شعبان و رمضان بهترین فرصت برای نشاندن مردم بر سر سفره قرآن و تقویت انسجام اجتماعی بر محور معارف الهی است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار