ارسال ۱۲۴ ایده از سراسر کشور به دبیرخانه رویداد ملی سپر نوآوری در نوشهر

دبیر رویداد ملی سپر نوآوری با اشاره به استقبال گسترده جامعه علمی و جوانان گفت: در فراخوان ملی سپر نوآوری، ۱۲۴ ایده و پیشنهاد در شش محور اصلی از سراسر کشور ارسال شد که نشان‌دهنده شناخت دقیق نخبگان از چالش‌های ملی است.
کد خبر: ۷۹۸۲۱۸
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۳ - 07December 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «رسول کریمی» دبیر رویداد ملی سپر نوآوری امروز (یکشنبه) در رویداد ملی سپر نوآوری که در سالن همایش خوارزمی دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر برگزار شد، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در مسیر حل چالش‌های کشور بیش از هر زمان دیگر نیازمند نگاه نوآورانه، علمی و قابل اجرا است.

ارسال ۱۲۴ ایده از سراسر کشور به دبیرخانه سپر نوآوری در نوشهر

کریمی با اشاره به استقبال گسترده جامعه علمی و جوانان کشور اظهار داشت: در مدت برگزاری فراخوان، ۱۲۴ ایده و پیشنهاد در قالب شش محور اصلی رویداد از سراسر کشور به دبیرخانه ارسال شد؛ ایده‌هایی که نشان می‌دهد جوانان و نخبگان ما چالش‌های کشور را به‌خوبی می‌شناسند و برای حل آنها برنامه، خلاقیت و جسارت دارند.

وی با بیان اینکه سپر نوآوری بر سه اصل مسئله‌محوری، نگاه علمی و حرکت به سمت راه‌حل‌های عملیاتی شکل گرفته است، تأکید کرد: بر اساس همین رویکرد، محور‌های رویداد با تمرکز بر حوزه‌های مدیریت بحران، پدافند، تاب‌آوری اجتماعی و بهره‌گیری از فناوری‌های نو انتخاب شد تا پاسخگوی نیاز‌های اساسی کشور باشد.

دبیر رویداد ملی سپر نوآوری ادامه داد: تمام طرح‌های دریافتی توسط ۴۱۹ نفر از داوران و ارزیابان متخصص و از طریق وبگاه رویداد با روش‌های استاندارد بررسی شد.

کریمی در پایان خاطرنشان کرد: شرکت‌کنندگانی که با انگیزه، دانش و تلاش فراوان در این رویداد حضور یافتند، شایسته قدردانی‌اند و امیدواریم مسیر همکاری با آنان در آینده نیز تداوم داشته باشد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار