برگزاری جشن چلچراغ آیه‌ها در کهگیلویه و بویراحمد

مسئول تعلیم و تربیت بسیج سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: جشن چلچراغ آیه‌ها هم‌زمان با میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود.
کد خبر: ۷۹۸۶۲۹
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹ - 09December 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد حجت الاسلام والمسلمین «سید امین رسالتی» مسئول تعلیم و تربیت بسیج سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: جشن چلچراغ آیه‌ها هم‌زمان با میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن در کهگیلویه و بویراحمد، در تاریخ ۲۰ آذر ۱۴۰۴ در گستره ملی و تمامی شهرستان‌های استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود.

 

برگزاری جشن چلچراغ آیه‌ها در کهگیلویه و بویراحمد

 

وی افزود: این آیین معنوی با محوریت قرآن، جلوه‌ای گسترده از نشاط دینی و فرهنگی در سطح کشور و استان کهگیلویه و بویراحمد ایجاد خواهد کرد.

مسئول تعلیم و تربیت بسیج سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در این مراسم، از برگزیدگان مراحل حوزه‌ای و ناحیه‌ای سی‌ و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت بسیج نیز تقدیر به‌ عمل می‌آید؛ رقابتی که به‌عنوان بزرگ‌ترین مسابقات قرآنی سازمان‌یافته در جهان اسلام شناخته می‌شود و امسال با حضور کم‌نظیر نوجوانان و جوانان دختر و پسر در استان و سراسر کشور همراه بود.

حجت‌الاسلام رسالتی ابراز داشت: حجم بالای ثبت‌نام و مشارکت جوانان، نشان داد که برداشت‌های مطرح‌شده درباره فاصله نسل جدید از دین با واقعیت میدانی سازگار نیست و مشارکت پرشور نسل امروز، پیوند عمیق آنان با قرآن و ارزش‌های دینی را به‌روشنی اثبات می‌کند.

مسئول تعلیم و تربیت بسیج سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: به گفته ارزیابان، کیفیت تلاوت، دقت در احکام و انس با مفاهیم قرآنی در میان شرکت‌کنندگان نسبت به سال‌های گذشته رشد قابل توجهی داشته و ظرفیت‌های درخشان این نسل بیش از پیش نمایان شده است.

وی بیان کرد: برگزاری هماهنگ این جشن در سراسر کشور و کهگیلویه و بویراحمد، گامی مؤثر در تقویت جریان فرهنگ قرآنی، حمایت از استعداد‌های نوظهور و تعمیق هویت دینی در جامعه، به‌ویژه در میان جوانان به شمار می‌آید.

انتهای پیام /

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار