توقیف ۱۱ شناور و کشف ۶۷ هزار لیتر سوخت قاچاق در بندر چابهار

فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان از توقیف ۱۱ فروند شناور و کشف ۶۷ هزار لیتر فرآورده‌های سوختی قاچاق از نوع گازوئیل خبر داد.
کد خبر: ۷۹۸۸۱۴
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۸ - 10December 2025

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، سردار «رضا شجاعی» فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در راستای مبارزه با قاچاق کالا و فرآورده‌های سوختی، دریابانان با تشدید اقدامات کنترلی علیه قاچاقچیان موفق شدند مقادیر قابل توجهی فرآورده‌های سوختی قاچاق را کشف کنند.

توقیف ۱۱ شناور و کشف ۶۷ هزار لیتر سوخت قاچاق در بندر چابهار

فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اجرای مأموریت موفقیت آمیز توسط دریابانان، گفت: دریابانان در یک عملیات موفق شدند مقدار ۶۷ هزار و ۸۴۰ لیتر سوخت قاچاق را کشف کنند.

وی با اشاره به دستگیری ۱۱ قاچاقچی سوخت و توقیف ۷ فروند شناور، متذکر شد: برابر با اعلام کارشناسان، ارزش این محموله کشف شده ۵۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.

انتهای پیام/ 261

برچسب ها: قاچاق سوخت ، فراجا ، پلیس
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار