همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در گرگان
فرمانده سپاه ناحیه گرگان از همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در گرگان به مناسبت روز ملی گرگان، روز زن و صدسالگی بلدیه گرگان خبر داد.
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از گلستان، سرهنگ پاسدار«محمود علیخانی»فرمانده سپاه ناحیه گرگان از همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در گرگان به مناسبت روز ملی گرگان، روز زن و صدسالگی بلدیه گرگان خبر داد.وی بابیان این مطلب اظهار داشت: این مراسم در ۲۱ آذر از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه در نظر گرفته شده و با تشکیل کمیته ۹ گانه این پیادهروی تدارک دیده شده است.

علیخانی یادآور شد: این مراسم از شبکه سه و سیما و شبکه مرکز گلستان پخش خواهد شد.
وی افزود: این مراسم بهمناسبت روز زن، روز گرگان و در یکصدمین سال تاسیس شهرداری گرگان در نظر گرفته شده است.
فرمانده سپاه ناحیه گرگان ابراز داشت: در این همایش پیادهروی جوایز ویژهای در نظر گرفته شده است، یک دستگاه کوییک به قید قرعه تقدیم بانوان شرکت کنندگان خواهد شد و همچنین یک دستگاه تراکتور نیز با قید قرعه تقدیم شرکت کنندگان خواهد شد.
وی افزود: همچنین ۱۰۰ عدد دوچرخه، یک عدد موتور برقی، یک عدد اسکوتر برقی و ۱۰ کمک هزینه سفر به مشهد مقدس و ۱۵ حواله لباس ورزشی در این مراسم در نظر گرفته شده است
علیخانی این همایش را نماد همدلی بین دستگاهی دانست و یادآور شد: تلاش ما این است بتوانیم نشاط اجتماعی را با این برنامه به وجود بیاوریم.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما


