سرهنگ جوان: پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت جزو سرمایه‌های اجتماعی هستند

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی گفت: حماسه‌سازان دفاع مقدس و مقاومت به‌عنوان سرمایه‌های اجتماعی مهمترین داشته‌های این حماسه بشمار می‌آیند که تا در بین ما حضور دارند باید مورد تکریم قرار بگیرند و خاطراتشان از آن دوران پرافتخار احصا و ثبت و ضبط شود.
کد خبر: ۷۹۹۶۶۱
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۵ - 14December 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خراسان رضوی، نشست مشترک سرهنگ پاسدار «ابوطالب جوان» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان و «علی‌اکبر عرفانی» مدیر موسسه پیام آزادگان خراسان رضوی در موزه دفاع مقدس و مقاومت استان برگزار شد.

سرهنگ جوان: پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت جزو سرمایه‌های اجتماعی هستند

سرهنگ جوان در این نشست اظهار داشت: داشته‌های خوبی در حوزه‌های مختلف از جمله دفاع مقدس وجود دارد که از آنها بی‌اطلاعیم که با شناسایی منابع اطلاعات و احصا و تبدیل آن به تولیدات ادبی و هنری، اتفاقات خوبی در حوزه نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت رقم خواهد خورد.

وی افزود: حماسه‌سازان دفاع مقدس و مقاومت به‌عنوان سرمایه‌های اجتماعی مهمترین داشته‌های این حماسه بشمار می‌آیند که تا در بین ما حضور دارند باید مورد تکریم قرار بگیرند و خاطراتشان از آن دوران پرافتخار احصا و ثبت و ضبط شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی گفت: تلاش خواهیم کرد در مدت خدمت در اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان موثر واقع شویم.

این مقام مسئول یادآور شد: کار‌های خوبی در گذشته انجام شده، ان‌شاءالله ما هم به سهم خود با کمک دستگاه‌های استانی و ساختارها، اتفاقات خوبی را رقم خواهیم زد.

در ابتدای این نشست «علی‌اکبر عرفانی» مدیر موسسه پیام آزادگان خراسان رضوی گزارشی از فعالیت‌های این موسسه ارائه کرد.

در ادامه تعدادی از مدیران اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی در خصوص فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه آزادگان گزارشی ارائه کردند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار