آغاز آیین اعتکاف در مساجد کهگیلویه و بویراحمد از ۱۳ دی

معاون هماهنگ کننده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد گفت: آیین اعتکاف از ۱۳ تا ۱۵ دی در مساجد منتخب سراسر استان برگزار می‌شود.
کد خبر: ۷۹۹۷۲۷
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۶ - 14December 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، نشست هماهنگی ستاد اعتکاف بسیج استان پیش از ظهر امروز (یکشنبه) با حضور سرهنگ پاسدار «زریر فرضی زاده» معاون هماهنگ کننده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد و جمعی از مسئولان و به صورت ارتباط تصویری با نواحی مقاومت بسیج سراسر استان برگزار شد.

 

آغاز آیین اعتکاف در مساجد کهگیلویه و بویراحمد از ۱۳ دی

 

سرهنگ پاسدار «زریر فرضی زاده» معاون هماهنگ کننده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست به اهمیت اعتکاف در آیات و روایات و تاثیر گذاری این مهم در زندگی فردی و اجتماعی افراد اشاره کرد و اظهار داشت: خودسازی، تزکیه نفس، تقویت ایمان، تمرین صبر و شکیبایی، فرصت توبه و بازگشت به سوی خدا از جنبه‌های فردی و ایجاد همبستگی میان مومنان، تقویت مسایل فرهنگی و نماز در مساجد، آشنا کردن نسل جوان با مکان‌های مذهبی و معرفی الگو‌های پاک و اخلاقی از جنبه‌های اجتماعی اعتکاف است.

وی با بیان اینکه مراسم اعتکاف از ۱۳ تا ۱۵ دی امسال در مساجد منتخب سراسر استان برگزار می‌شود، افزود: با توجه به اینکه مراسم اعتکاف با ولادت حضرت علی (ع) و هفته مقاومت همزمان شده است باید تولید محتوا و اجرای برنامه‌های فاخر فرهنگی مذهبی و بصیرتی برای معتکفین به خوبی انجام شود.

معاون هماهنگ کننده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: بخش عظیمی از معتکفین را نسل جوان و نوجوان تشکیل می‌دهد و اعتکاف فرصت مناسبی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و فرهنگ کتاب و کتابخوانی است.

سرهنگ فرضی زاده از استقبال چشمگیر دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد به اردو‌های راهیان نور قدردانی کرد و گفت: دانش آموزان  شرکت کننده در این اردو‌ها باید برای حضور در مراسم اعتکاف فراخوان شوند و در برنامه‌های هفته مقاومت حضور فعال داشته باشند.

وی، برنامه ریزی برای حضور اعتکاف اولی‌ها در مساجد منتخب را ضروری خواند و از مسئولان حاضر در این نشست خواست تا در این زمینه پای کار باشند.

حجت الاسلام والمسلمین «امین رسالتی» مسئول تعلیم و تربیت بسیج سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست عنوان کرد: تلاش می‌شود تا از ظرفیت مربیان تربیتی، حلقه‌های صالحین و نواحی مقاومت بسیج استان برای هر چه بهتر برگزار شدن آیین اعتکاف در مساجد منتخب استان استفاده شود.

در این نشست «سید هاشم موسوی‌نیا» معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: سال گذشته ۱۲ هزار نفر در آیین اعتکاف استان شرکت کردند که پیش بینی می‌شود این تعداد امسال به ۱۵ هزار نفر برسد.

وی افزود: ۷۰ درصد شرکت کنندگان در آیین اعتکاف سال گذشته در استان جوانان و نوجوانان به ویژه دختران جوان بودند.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: تهیه محتوا از آیات قرآن برای سنین و اقشار مختلف، هماهنگی با قاریان و مداحان مطرح برای حضور در مساجد منتخب اعتکاف از جمله برنامه‌های پیش بینی برای این آیین معنوی است.

در این نشست مسئولان شرکت کننده به بیان پیشنهاد‌ها و برنامه‌های خود برای برگزاری هر چه مطلوب‌تر آیین اعتکاف در سراسر استان پرداختند.

انتهای پیام /

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار