مجاهدت‌های سرلشکر شهید ایزدی از زبان همسرش

روایت زندگی و مجاهدت‌های سردار شهید «ایزدی» از زبان همسرش شنیدنی است، بانویی که به‌عنوان نماد صبر زینبی، استقامت و وفاداری، بیش از چهار دهه از عمر خود را در کنار این شهید والامقام در شرایط خاص امنیتی سپری کرد.
کد خبر: ۷۹۹۹۳۳
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۱ - 15December 2025

به گزارش دفاع‌پرس از رشت، روایت زندگی و مجاهدت‌های سردار شهید ایزدی از زبان همسرش شنیدنی است؛ بانویی که به‌عنوان نماد صبر زینبی، استقامت و وفاداری، بیش از چهار دهه از عمر خود را در کنار شهید حاج رمضان ایزدی در شرایط خاص امنیتی سپری کرد.

همسر شهید ایزدی در سال‌های طولانی مأموریت و غیبت‌های مستمر این سردار رشید اسلام، نقش محوری در حفظ انسجام خانواده ایفا کرده و به‌عنوان ستون اصلی خانه، مسئولیت تربیت فرزندان و مدیریت زندگی را بر عهده داشت.

«ما کمر به نابودی اسرائیل بسته‌ایم»؛ مجاهدت حاج رمضان از زبان همسر شهید
شهید سرلشکر پاسدار محمد سعید ایزدی پناهِ ستم‌دیدگان جهان و فرمانده جبهه مقاومت بود؛ مردی که سال‌ها عمر خود را در راه دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی و مبارزه با استکبار جهانی سپری کرد و در این مسیر گمنامی را برگزیده بود تا اینکه در خرداد ۱۴۰۴ در حمله رژیم صهیونیستی به قم به شهادت رسید و به شهدای جبهه مقاومت پیوست، اما خداوند، عزتی بزرگ نصیبش کرد و پس از شهادتش شناخته شد.
 
سعیده سالاری همسر سردار شهید ایزدی در حاشیه مراسمی در رشت به سال‌ها زندگی مشترکشان اشاره کرد و اظهار داشت: ۴۲ سال کنار حاج رمضان بودم؛ این سال‌ها پر از دوری و دلتنگی بود، اما هم‌مسیر و همدل بودیم؛ در مسیر پیاده‌روی اربعین، بعضی‌ها پیاده و بعضی‌ها با ماشین می‌روند و همه می‌دانند چه سختی‌هایی پیش‌روی آنهاست.. مسیر زندگی نیز همین‌گونه است وقتی از اولِ زندگی، مسیرت را درست انتخاب می‌کنی، سختی‌های وسط راه برایت شیرین و قابل تحمل می‌شود؛ چون یقین داری انتخابت درست بوده و این انتخاب به خدا ختم می‌شود.
 
همسر شهید در ادامه در توصیف شخصیت حاج رمضان گفت: حاج آقا بنده واقعی خدا بود؛ کسی که در حساس‌ترین مقطع تاریخی، وظیفه‌اش را به‌درستی تشخیص داد و آنچه بر عهده‌اش گذاشته شده بود، به بهترین شکل انجام داد. ایشان همواره مطیع ولایت بود و در خط ولایت حرکت می‌کرد. 
 
به گفته این بانوی صبور و مقاوم، حاج رمضان انسانی خودساخته، مدیر و مدبر و یاور مظلومان جهان بود. امداد و پشتوانه اش را قرآن کریم و اهل‌بیت می‌دانست و اشک‌هایش برای اهل‌بیت نیز همیشه سرازیر بود.
 
همسر شهید در ادامه به روحیات حاج رمضان در محیط کار و خانواده اشاره کرد و مافزود: حاج آقا در کار بسیار جدی بود و در محیط خانه و خانواده نیز فردی خانواده‌دوست، مهربان و صاحب ابتکار در کار‌های خیر بود و در هر عرصه‌ای که وارد می‌شد، جزو پیشگامان بود و کار را نیمه‌تمام رها نمی‌کرد. در عین‌حال عاشق صله‌رحم بود. با وجود شرایط امنیتی خاص، هر فرصتی که پیدا می‌کرد، از فامیل درجه یک شروع می‌کرد و به دیدارشان می‌رفت. اگر امکان دیدار نبود، حتماً تلفنی جویای حالشان می‌شد.

همسر شهید در ادامه به ارتباط نزدیک و عمیق حاج رمضان با فرماندهان جبهه مقاومت اشاره کرد؛ ارتباطی که به گفته او هرگز صرفاً یک رابطه کاری و تشکیلاتی نبود. وی ادامه داد: حاج آقا رابطه‌ای بسیار صمیمی و عمیق با شهید سیدعباس موسوی داشتند و پس از انتخاب سیدحسن نصرالله به‌عنوان دبیرکل حزب‌الله لبنان، این ارتباط با ایشان نیز شکل گرفت. این رابطه، رابطه‌ای برادرانه، دوستانه و همراه با ارادت بود. وقتی خبر شهادت سید را شنیدیم خیلی بی‌قراری و بی‌تابی می‌کردیم؛ همسرم با اینکه خودش عزادار و دلسوخته بود وقتی فضای خانه را ملتهب دید سعی کرد محیط خانه را آرام کند می‌گفت ما کمر به نابودی اسرائیل بسته‌ایم، این‌ها حوادث طبیعیِ مسیر انقلاب است. برای فتح قله‌ای که رهبر انقلاب فرمودند باید شهید بدهیم. پس اشک‌هایتان را پاک کنید و آرام باشید.
 
همسر شهید در ادامه با توجه به آخرین جملات و وصیت‌های حاج رمضان گفت: حاج آقا همیشه تأکید داشتند گوش به فرمان ولایت باشیم و فلسطین را تنها نگذاریم چراکه کلامِ ولی، کلام امام زمان است و اگر این مسیر را انتخاب کرده‌ایم، باید «سمعاً و طاعةً» باشیم و تاکید داشتند که مبارزه با صهیونیسم مبارزه با شیطان است.
 
همسر شهید در بخش پایانی سخنانش خطاب به مردم ایران اظهار کرد: مردم ایران پیرو راه امام خمینی (ره) هستند؛ در بزنگاه‌های مختلف همیشه هوشیار بوده‌اند و به وظایفشان عمل کرده‌اند..، اما دشمنانِ این مرز و بوم بدانند که هیچ پیروزی نصیبشان نخواهد شد، زیرا این مردم پیوند عمیقی با قرآن و اهل‌بیت دارند؛ این مردم برای بقای انقلاب و کشورشان، برای هویت و ملیتشان خون‌ها داده‌اند و پای این خون‌ها خواهند ایستاد.
 
گفتنی است سردار شهید محمد سعید ایزدی معروف به حاج رمضان از فرماندهان برجسته جبهه مقاومت و یار و یاور مردم مظلوم فلسطین و همرزم شهید حاج قاسم سلیمانی بود.
 
عملیات ترور این سردار گمنام بار‌ها در سوریه و لبنان ناکام ماند تا سرانجام در دفاع مقدس ۱۲ روزه در حمله رژیم صهیونیستی در قم به آرزوی دیرینه‌اش رسید و به قافله شهدای مقاومت پیوست.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار