یادبود ۴ ستاره امنیت/ شیعه و سنی خواستار انتقام سخت از تروریست‌ها شدند

مراسم یادبود و پاسداشت چهار شهید والامقام مدافع امنیت تیپ حضرت علی اکبر (ع) سپاه سیستان و بلوچستان در مصلی المهدی (عج) زابل برگزار شد.
کد خبر: ۸۰۰۰۱۵
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۴ - 15December 2025

به گزارش دفاع‌پرس از زاهدان، مراسم یادبود و پاسداشت چهار شهید والامقام مدافع امنیت تیپ حضرت علی اکبر (ع) سپاه سیستان و بلوچستان در مصلی المهدی (عج) زابل برگزار شد. این شهدا حین حراست از مرز‌های میهن در منطقه مرزی لار به دست عوامل گروهک‌های تروریستی به فیض شهادت نائل آمدند.

یادبود ۴ ستاره امنیت/ شیعه و سنی خواستار انتقام سخت از تروریست‌ها شدند

سردار «داوود شهرکی» فرمانده قرارگاه شهید هراتی سیستان اظهار داشت: ضمن عرض تسلیت به ملت شریف و عزیز ایران اسلامی به‌ویژه مردم مؤمن سیستان و بلوچستان، باید از خانواده‌های معزز و داغدار شهدا تشکر کنم که با صبر و استقامت مثال‌زدنی، ما را در برگزاری آیین تشییع و دیگر اقدامات همراهی کردند.

وی افزود: ملت بزرگ ایران در طول انقلاب اسلامی بار‌ها هزینه داده و شهید تقدیم کرده است؛ همین خون‌های پاک، درخت تناور انقلاب را پس از ۴۷ سال ریشه‌دارتر و مقاوم‌تر کرده است. این شهیدان نخستین قربانیان جنایت مزدوران نیستند و بی‌تردید آخرین‌ها نیز نخواهند بود.

فرمانده قرارگاه شهید هراتی تأکید کرد: دشمنان که در نبرد‌های اخیر، از جمله جنگ دوازده روزه، شکست خوردند امروز می‌کوشند ناکامی‌های خود را از طریق توطئه و فتنه در داخل کشور جبران کنند. از این‌رو ضروری است هم نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل باشند و هم مردم استان با حفظ وحدت، در دام این فتنه‌ها گرفتار نشوند.

سردار شهرکی یادآور شد: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی همان‌گونه که در جنگ دوازده‌روزه پوزه دشمن را به خاک مالیدند، در برابر این فتنه‌ها نیز آمادگی کامل دارند و جنایتکاران را وادار به جبران خواهند کرد. عاملان و آمران این حادثه تحت پیگرد قرار خواهند گرفت و هزینه رفتار‌های جنایتکارانه خود را خواهند پرداخت.

وی در پایان گفت: ملت شریف ما امروز بیدارتر از گذشته در صحنه حضور دارد و انقلاب اسلامی، علی‌رغم میل دشمنان، پرقدرت‌تر و درخشان‌تر مسیر خود را ادامه می‌دهد؛ مسیری که بر پایه حمایت از مستضعفان جهان و مقابله با جنایتکاران شکل گرفته است.

حجت‌الاسلام «حیدرعلی راشکی» امام جمعه شهرستان زهک در استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: متأسفیم که بار دیگر شاهد شهادت تعدادی از عزیزانمان به دست گروهک‌های تروریستی بودیم. همه ما، چه از جامعه شیعه و چه از اهل سنت، باید چنین حرکت‌های ضدانسانی را به صراحت محکوم کنیم، زیرا عدم محکومیت این حوادث زمینه تداوم و جسارت بیشتر این گروهک‌ها را فراهم می‌کند.

وی تأکید کرد: لازم است تمام مسئولان کشور با جدیت و تمام توان برای انتقام خون این شهیدان والامقام اقدام کنند تا هیچ‌گاه چنین اتفاقات تلخی تکرار نشود. این مادران و خانواده‌های داغدار شاهدند که چهار جوان از بهترین فرزندان این سرزمین از دست رفته‌اند و اکنون چشم انتظار اجرای عدالت و پاسخ قاطع نظام هستند.

امام جمعه زهک در پایان با اشاره به ضرورت حفظ امنیت و آرامش در منطقه گفت: باید کاری کنیم تا استان ما امن شود، نه اینکه ناامن جلوه داده شود. دشمنان باید بدانند که انتقام ما انتقامی سخت و عبرت‌آموز خواهد بود تا دیگر هیچ گروهک تروریستی جرأت انجام چنین عملیات‌هایی را نداشته باشد.

«علی ولایتی‌پور» فرماندار شهرستان زابل ضمن محکوم‌کردن این جنایت اظهار داشت: جنایتی که دشمنان نظام مرتکب شدند را به شدت محکوم می‌کنیم. قطعاً رزمندگان و همرزمان این شهدا انتقام سختی از عاملان این حادثه خواهند گرفت، همان‌گونه که در گذشته دشمنان را به سزای اعمالشان رسانده‌اند.

وی افزود: دشمنان هرچه دست و پا می‌زنند، به نتیجه‌ای نخواهند رسید؛ زیرا اتحاد شیعه و سنی در سیستان و بلوچستان باعث شکست قطعی آنهاست. این شهدا مایه افتخار ملت هستند و الگوی جوانان ما خواهند بود. آنان بهترین سرمایه خود را در راه خدا تقدیم کردند و یقین داریم خون پاکشان نهال جمهوری اسلامی ایران را تنومندتر می‌کند.

فرماندار زابل ادامه داد: جوانان ما آماده‌اند تا برای حفظ نظم، آرامش و مقابله با توطئه‌های دشمن جان‌فشانی کنند؛ مصداق این آمادگی را در جنگ تحمیلی دوازده‌روزه شاهد بودیم که تمام اقشار مردم دست در دست هم، ایستادند و وفاداری‌شان را به نظام ثابت کردند. ملت ایران با وحدت و بصیرت، اجازه نخواهد داد دشمنان در امنیت کشور خللی وارد کنند.

مولوی «عبدالباسط حسن‌زهی» امام جمعه موقت اهل‌سنت شهرستان هامون در واکنش به حادثه تروریستی اخیر که منجر به شهادت چهار تن از مدافعان امنیت تیپ حضرت علی اکبر (ع) سپاه استان شد، اظهار داشت: اتفاق و حادثه تروریستی که با فرزندان این ملت و این مرز و بوم اتفاق افتاد، به شدت محکوم است.

وی با تأکید بر جایگاه محوری وحدت در منطقه، تصریح کرد: وحدت میان شیعه و سنی امری بدیهی و برای پیشبرد اهداف اسلامی حائز اهمیت است و ما شاهدیم که با این شهادت‌ها، وحدت عمر بیشتری می‌گیرد و اتحاد و انسجام بین شیعه و سنی بیشتر می‌شود.

امام جمعه موقت اهل سنت هامون با اشاره به اهداف شوم عاملان این اقدامات، بیان داشت: اگرچه دشمن با این اتفاقات، عملکردها، توطئه‌ها و ترور‌هایی که انجام می‌دهد، نقشه‌اش ایجاد افتراق بین امت اسلامی، فرق اسلامی و اقوام است، اما مردم استان به خوبی آگاه هستند که دشمن از چه مسیری وارد می‌شود و تمام مسیر‌ها و توطئه‌های شیطانی دشمنان را مسدود کرده‌اند.

مولوی حسن‌زهی در پایان سخنان خود، بر حمایت از نهاد‌های امنیتی تأکید کرد و گفت: ان‌شاءالله همه مردم دعا می‌کنند برای نیرو‌های مسلح که در صدد و تلاش برای گرفتن حق مردم و خون این شهدا از تروریست‌ها هستند و دعای خیرشان را بدرقه راهشان می‌کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار