ابوالقاسمی: خودکفایی کشور در تولید تجهیزات پزشکی/ ایران در عرصه تولید علم جایگاه بالایی دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) سپاه گفت: در همه حوزه‌ها از جمله دفاعی و پزشکی پیشرفت‌های خوبی داشته‌ایم و در حوزه سلامت، دارو و تجهیزات پزشکی تا حد زیادی خودکفا هستیم.
کد خبر: ۸۰۰۱۴۵
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۷ - 16December 2025

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، دکتر «حسن ابوالقاسمی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پانزدهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی باقرالعلوم که صبح امروز (سه‌شنبه) در این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به دغدغه‌های مهمی که در زمینه پزشکی وجود دارد، اظهار داشت: ما در حوزه پژوهش و فناوری وضعیت خوبی پیدا کرده‌ایم و این باعث افتخار است که در زمینه تولیدات علمی وضعیت خوبی در جهان داریم.

دکتر ابوالقاسمی

ابوالقاسمی با بیان اینکه ما در همه حوزه‌ها از جمله دفاعی و پزشکی پیشرفت‌های خوبی داشته‌ایم، افزود: امروز علم در دانشگاه به تولید ثروت منجر شده است و این دانشگاه در زمینه‌های مختلف از جمله نیروی انسانی، وضعیت خوبی دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) سپاه به عملکرد فوق‌العاده‌ این دانشگاه در زمینه تولید علم و فناوری اشاره و عنوان کرد: در حوزه سلامت، دارو و تجهیزات پزشکی تا حد زیادی خودکفا هستیم.

وی با اشاره به سابقه طولانی همکاری وزارت بهداشت با دانشگاه بقیةالله (عج) از جمله همکاری در تولید واکسن «نورا»، گفت: ما همکاری بسیار خوبی با وزارت بهداشت داریم و هرآنچه که وزارت بهداشت از ما خواسته است را تأمین کرده‌ایم.

ابوالقاسمی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به لزوم روشنگری در جهان امروز، یادآور شد: وقتی دانشمند ما را در اتاق خواب مورد اصابت قرار می‌دهند و یا مقالات ما را در مجامع بین‌المللی رد می‌کنند، نشان می‌دهد که نمی‌توان نسبت به مسائل سیاسی، بی‌تفاوت بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) همچنین با بیان اینکه هوش مصنوعی از اهمیت بالایی در جهان برخوردار است، افزود: ممکن است که روزی دشمنان، کشورمان را در زمینه هوش مصنوعی تحریم کنند.

وی تاکید کرد: علم قدرت است و وقتی مقالات در زمینه‌های علمی چاپ می‌شود، ما قدرت پیدا می‌کنیم؛ لذا ضمن هوشیاری در برابر دروغ‌پراکنی‌های دشمن، باید مقالات و مستندات علمی خود را در جهان منتشر کنیم.

ابوالقاسمی سپس با بیان اینکه امروز درگیر جنگ ترکیبی هستیم و باید در این زمینه با هم‌فکری و هم‌افزایی، با جنگ ترکیبی دشمن مقابله کنیم، اضافه کرد: در آینده نزدیک همایش بزرگی را برگزار خواهیم کرد و مستندات خوبی در این همایش در زمینه‌های علوم پزشکی ارائه خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) با طرح این پرسش که چرا کشور‌های شرقی یک انتشارات بین‌المللی ندارند؟ گفت: ما باید یک انتشارات بین‌المللی با حضور کشور‌های شرقی ایجاد کنیم؛ زیرا تحقق این موضوع ما را قدرتمند خواهد کرد؛ لذا باید به‌صورت ویژه نسبت به انجام آن، اهتمام داشته باشیم.

انتهای پیام/ 281

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار