پژوهشگران برگزیده دفاع مقدس و مقاومت تجلیل شدند

مراسم تجلیل از پژوهشگران برگزیده حوزه دفاع مقدس و مقاومت با حضور اساتید و صاحب‌نظران و با ارتباط زنده تصویری با سراسر کشور در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
کد خبر: ۸۰۰۴۴۶
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۶ - 17December 2025

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، مراسم تجلیل از پژوهشگران برگزیده حوزه دفاع مقدس و مقاومت با هدف پاسداشت تلاش‌های علمی و پژوهشی فعالان این عرصه و تبیین نقش پژوهش در حفظ و ترویج گفتمان مقاومت، صبح امروز (چهارشنبه) در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

پژوهشگران برگزیده دفاع مقدس و مقاومت تجلیل شدند

در این مراسم امیر سرتیپ «نبی سهرابی» جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، سردار سرتیپ دوم «مهدی امیریان» مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، سرهنگ «حمید حیدری» رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج پژوهش‌های دفاع مقدس، جمعی از اساتید، پژوهشگران و صاحب‌نظران حوزه دفاع مقدس و مقاومت حضور داشتند.

به گزارش دفاع‌پرس، برگزاری این آیین در راستای حمایت از تولیدات علمی و پژوهشی و تجلیل از پژوهشگران برگزیده، گامی مؤثر در تقویت جریان پژوهش و انتقال مفاهیم عمیق دفاع مقدس و مقاومت به نسل‌های آینده به شمار می‌رود.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار