ادای احترام مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی به شهدای گمنام چناران
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از خراسان رضوی، سرهنگ پاسدار «ابوطالب جوان» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی در جریان سفر به قوچان، با حضور در یادمان شهدای گمنام بوستان ملت شهر چناران، با قرائت فاتحه به این شهید والامقام ادای احترام کرد.


در ادامه این سفر نشست مشترک سرهنگ جوان با سرهنگ پاسدار «محمود حامد» فرمانده سپاه ناحیه چناران برگزار شد و طرفین در خصوص گسترش تعاملات فی ما بین در راستای تقویت مأموریت نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت تبادل نظر کردند.


«محمدرضا حقدادیان» مدیر روابط عمومی و تبلیغات، سرهنگ دوم پاسدار «مجتبی نیازی» مدیر هماهنگی امور شهرستانها و «حامد محمدنژاد» کارشناس مهندسی و امور یادمانهای شهدای گمنام ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی سرهنگ جوان را در جریان این حضور همراهی کردند.
پیکرهای مطهر ۲ شهید گمنام عملیاتهای «خییر» و «کربلای چهار» که سن تقریبی آنها در زمان شهادت ۱۹ و ۱۷ سال تخمین زده شده و توسط کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در «جزیره مجنون» و «جزیرهامالرصاص» تفحص شده بودند نهم مرداد ۱۳۹۵ مصادف با ایام شهادت امام جعفر صادق (ع) در چناران تشییع و در بوستان ملت این شهر تدفین شدند.
انتهای پیام/
