مادران و همسران شهدا ورق‌های زنده کتاب عاشورا هستند

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران گفت: عاشورا فقط یک واقعه‌ی شیعی نیست؛ فصل درخشان از کتاب بشریت است؛ و امروز، مادران و دختران شهدا، ورق‌های زنده‌ی همین کتاب هستند. صبر آنان، قلمی است که آینده را می‌نویسد.
کد خبر: ۸۰۰۵۰۸
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۶ - 17December 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، «سیدامیر حسینی‌جو» معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران امروز (چهارشنبه) در جشنواره اسوه‌های صبر و مقاومت که با محوریت تکریم و تجلیل از مادران و همسران شهدای دفاع مقدس، مقاومت، امنیت، سلامت و دفاع مقدس ۱۲ روزه و بانوان رزمنده که در سالن همایش حوزه علمیه استان برگزار شد، بر نقش تاریخ‌ساز زنان و مادران شهدا تاکید کرد و خطاب به حاضران اظهار داشت: ایثار، میراثی است که در خانه‌های این خانواده‌ها نفس می‌کشد، و وظیفه‌ی ما این است که این نفس‌ها را به باد زندگی عمومی تبدیل کنیم.

مادران و همسران شهدا ورق‌های زنده کتاب عاشورا هستند

وی با فراخوانی گسترده تأکید کرد: گفت‌و‌گو‌های امروز، نباید میان دیوار‌های این سالن محبوس بماند. باید این سخنان را به کوچه و بازار و مدرسه و کارخانه برد تا فرهنگ مقاومت، در جان استان جاری شود.

حسینی‌جو سپس نگاهی به ژرفای تاریخ انداخت و گفت: عاشورا فقط یک واقعه‌ی شیعی نیست؛ فصل درخشان از کتاب بشریت است؛ و امروز، مادران و دختران شهدای ما، ورق‌های زنده‌ی همین کتاب هستند. صبر آنان، قلمی است که آینده را می‌نویسد.

این مسئول با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره‌ی مازندرانِ «علوی‌منش و صبور»، ماموریت این سرزمین را چنین ترسیم کرد: هدف ما از این گردهمایی‌ها، تنها سپاس نیست؛ خلق موجی اجتماعی است. مازندران باید پرچم‌دار فرهنگ‌سازی ایثار باشد.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران قدردانی خود را نثار تمامی دست‌هایی کرد که برای معرفی چهره‌های ماندگار شهادت و الگوسازی برای نسل نو تلاش می‌کنند.

در این مراسم ضمن تکریم و تجلیل از ۲۰ مادر و همسر شهید دفاع مقدس، مقاومت، امنیت و جنگ ۱۲ روزه و نیز بانوان رزمنده و ایثارگر استان مازندران، با حضور «سید امیر حسینی جو» معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران و «ام البنین محمدی» مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری، سرهنگ پاسدار «محمدحسن سلامی» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان از کتاب «عظمت مجید» روایت زندگی «عظمت فریدونی» همسر شهید «علی اصغر (مجید) حاجی زاده» رونمایی به عمل آمد و نیز گوشه‌هایی از ضبط تاریخ شفاهی مادران و همسران شهدای آمل، اجرای «حسن محمودزاده» خواننده مازندرانی از دیگر بخش‌ها بود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار