در دوران هشت سال دفاع مقدس و جنگ تحمیلی 12 روزه بسیجیان همواره در خط مقدم ایستادگی و فداکاری بوده‌اند

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت گفت:در دوران هشت سال دفاع مقدس و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بسیجیان همواره در خط مقدم ایستادگی و فداکاری بوده‌اند و امروز نیز وظیفه دارند فرهنگ ایثار و شهادت را به نسل‌های آینده منتقل کنند.  
کد خبر: ۸۰۱۲۳۱
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۵ - 21December 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اردبیل، «علی حبیب‌زاده»، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس  و مقاومت استان اردبیل، صبح امروز (یکشنبه) در نشست صمیمانه‌ای که با حضور فرماندهان بسیج اقشار برگزار شد، بسیجیان را «رهروان راستین شهدا» نامید و بر جایگاه بی‌بدیل آنان در پاسداری از آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید کرد. 
در دوران هشت سال دفاع مقدس و جنگ تحمیلی 12 روزه بسیجیان همواره در خط مقدم ایستادگی و فداکاری بوده‌اند
 
وی با اشاره به نقش تاریخی بسیج در هشت سال دفاع مقدس و همچنین در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، خاطرنشان کرد: بسیجیان همواره در خط مقدم ایستادگی و فداکاری بوده‌اند و امروز نیز وظیفه دارند فرهنگ ایثار و شهادت را به نسل‌های آینده منتقل کنند. 
 
سرهنگ حبیب‌زاده با بیان اینکه موزه دفاع مقدس آماده ارائه خدمات فرهنگی و آموزشی به این قشر زحمتکش انقلاب است و افزود: «این موزه می‌تواند بستری برای بازخوانی حماسه‌ها و انتقال تجربه‌های گرانسنگ دوران مقاومت به جوانان باشد.» 
 
در پایان این دیدار، فرماندهان بسیج اقشار ضمن قدردانی از تلاش‌های مجموعه حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، بر همکاری‌های مشترک در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت تأکید کردند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین