لزوم مسئله‌محوری در انجام پژوهش‌ها

معاون هماهنگ‌کننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: پژوهشی اثربخش است که با رویکرد حل مسئله و در چارچوب نظام مسائل سازمانی انجام شود.
کد خبر: ۸۰۱۲۳۲
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۴ - 21December 2025

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، امیر سرتیپ «محمد اکرمی‌نیا» معاون هماهنگ‌کننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش که در ستاد نیروی پدافند هوایی ارتش برگزار شد، با اشاره به دیدگاه‌های راهبردی رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) اظهار داشت: مسائل فرهنگی کشور ماهیتی پیچیده و پویا دارد. فرهنگ نه‌تنها بر حوزه‌های اجتماعی، بلکه بر اقتصاد، سیاست و سبک زندگی نیز اثرگذار است و برنامه‌ریزی فرهنگی اثربخش صرفاً با تحقیق و پژوهش امکان‌پذیر است.

امیر اکرمی‌نیا: پیچیدگی و پویایی محیطی سازمان‌ها ضرورت انجام تحقیق و پژوهش را ارتقا بخشیده/ضرورت مسئله محوری در انجام پژوهش‌ها

امیر اکرمی‌نیا با اشاره به شتاب، پیچیدگی، درهم تنیدگی، رقابت‌پذیری و تنوع محیط‌های فرهنگی تصریح کرد: این ویژگی‌ها، ضرورت تحقیق و پژوهش را بیشتر کرده است.

معاون هماهنگ‌کننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، کمبود بودجه پژوهشی، ضعف زیرساخت‌ها و فاصله میان تحقیق و میدان عمل را از چالش‌های این حوزه برشمرد و افزود: پژوهشی اثربخش است که با رویکرد حل مسئله و در چارچوب نظام مسائل سازمانی انجام شود.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار