تشکیل مرکز راهبری اندیشه و آرمان‌های امام خمینی (ره) در استان مرکزی

فرمانده سپاه حضرت روح الله استان مرکزی گفت: کیفی بودن تولیدات و اقدامات کنگره و اثربخش بودن برنامه‌ها و تمرکز روی قشر جوان و نوجوان از تاکیدات مهم مقام معظم رهبری در کنگره‌های مختلف است که برای تحقق این موضوعات برنامه ریزی شده است.
کد خبر: ۸۰۱۳۷۱
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۲ - 21December 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اراک، سردار سرتیپ دوم پاسدار مرتضی عمومهدی فرمانده سپاه حضرت روح الله استان مرکزی در بیست و دومین نشست ستاد کنگره امام خمینی(ره) و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی با نقش آفرینی دانش آموزان اظهار داشت: کنگره شهدای استان مرکزی بزرگترین جریان فرهنگی، اجتماعی، هنری و رسانه ای است که از سال های قبل توسط همه مردم استان آغاز شده و این جریان با قوت ادامه خواهد داشت.

تشکیل مرکز راهبری اندیشه و آرمان‌های امام خمینی (ره) در استان مرکزی

وی افزود: کیفی بودن تولیدات و اقدامات کنگره و اثربخش بودن برنامه ها و تمرکز روی قشر جوان و نوجوان از تاکیدات مهم مقام معظم رهبری در کنگره های مختلف است که برای تحقق این موضوعات برنامه ریزی شده است.

فرمانده سپاه حضرت روح الله استان مرکزی بیان داشت: ۷ گروه تخصصی و ۲۷ کمیته عملیاتی در ساختار کنگره برای تحقق اهداف تشکیل شده اند و از همه ظرفیت ها استفاده خواهد شد و همه اقشار برنامه های کنگره را دارند و اجلاسیه های تخصصی در همه شهرستان ها برگزار می شود.

وی با تاکید بر اینکه وجود شخصیت ارزشمند حضرت امام(ره) در کنگره بابرکت است، گفت: نام حضرت امام(ره) در کار حرکت ایجاد می کند که در راستای بهره مندی از شخصیت امام خمینی(ره) مرکز راهبری اندیشه و آرمان های امام خمینی(ره) در استان مرکزی تشکیل شده و باید از شخصیت و گفتمان حضرت امام در بخش های مختلف الگو برداری شود و شخصیت امام خمینی(ره) باید با زبان گویا و روز معرفی شود.

سردار عمومهدی تاکید کرد: پیوست برنامه های کنگره این است که قشر دانش آموزان به طور ویژه دیده شوند و گرانیگاه کنگره روی قشر نوجوان و جوان است.

وی خاطر نشان کرد: از ظرفیت پیشکسوتان دفاع مقدس که سرشار از تجربیات ارزشمند هستند و نفس آنها حق و دلنشین است استفاده می شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار