جعفری: موزه دفاع مقدس و مقاومت خوزستان یادگار دوران حماسه و ایثار است

معاون هماهنگ‌کننده و امور مجلس بنیاد حفظ و آثار و ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت در بازدید از موزه دفاع مقدس و مقاومت خوزستان، گفت: تولید محتوای غنی و فاخر برای بخش‌های مختلف این موزه جهت ارائه به هموطنان، به‌ویژه مردم غیور این خطۀ قهرمان‌پرور باید در اولویت قرار بگیرد.
کد خبر: ۸۰۱۴۸۳
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹ - 22December 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خوزستان، دکتر «علی‌اصغر جعفری» معاون هماهنگ‌کننده و امور مجلس بنیاد حفظ و آثار و ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، صبح امروز (دوشنبه) از موزه دفاع مقدس و مقاومت استان خوزستان بازدید کرد.

بازدید معاون هماهنگ کننده و رئیس سازمان امور موزه‌های بنیاد از پروژه موزه دفاع مقدس و مقاومت خوزستان

جعفری در این بازدید که امیر «سلیم طباخی» رئیس سازمان امور موزه‌ها و یادمان‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت و سردار «عبدالرضا مرادحاجتی» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خوزستان او را همراهی می‌کردند، بر سرعت‌بخشی توام با حفظ کیفیت ساخت این موزه تاکید کرد و با بیان اینکه خوزستان سرزمین حماسه و ایثار، و یادگار دوران مقاومت است، اظهار داشت: تولید محتوای غنی و فاخر برای بخش‌های مختلف این موزه جهت ارائه به هموطنان، به‌ویژه مردم غیور این خطۀ قهرمان‌پرور باید در اولویت قرار بگیرد.

امیر طباخی نیز در این بازدید، ضمن گفت‌و‌گو با ناظران و پیمانکاران پروژه بر دقت‌نظر جهت انجام معماری مطلوب تاکید کرد و وعده داد که جهت مرتفع شدن مشکلات موجود در این طرح، اقدامات لازم را در همه سطوح به‌عمل آورد.

همچنین سردار مرادحاجتی گزارشی از روند پیشرفت پروژه ارائه داد و خواهان ایجاد تقویم روزشمار برای فاز اول آن تا زمان افتتاح شد.

بازدید معاون هماهنگ کننده و رئیس سازمان امور موزه‌های بنیاد از پروژه موزه دفاع مقدس و مقاومت خوزستان

بازدید معاون هماهنگ کننده و رئیس سازمان امور موزه‌های بنیاد از پروژه موزه دفاع مقدس و مقاومت خوزستان

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار