انتشار تصاویر ماهواره‌ای از جنایت «اسرائیل» در دوران آتش‌بس غزه

تصاویر ماهواره‌ای گرفته شده از نوار غزه حاکی از تخریب گسترده خانه‌های فلسطینی‌ها توسط نظامیان صهیونیست در دوره آتش‌بس است.
کد خبر: ۸۰۱۶۵۴
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۲ - 23December 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از معا، تصاویر ماهواره‌ای گرفته شده توسط شرکت پلنت لبز طی هفته گذشته بیانگر آن است که صد‌ها ساختمان در محله الشجاعیه در شرق شهر غزه تخریب شده‌اند و رژیم صهیونیستی از تجهیزات مهندسی برای تخریب کامل این ساختمان‌ها استفاده کرده است.

افشاگری تصاویر ماهواره‌ای از جنایت اسرائیل در دوران آتش‌بس غزه

عملیات تخریب از سوی رژیم صهیونیستی مناطق گسترده‌ای از شرق به اصطلاح خط زرد را شامل می‌شود. مقایسه میان تصاویر قدیمی و جدید بعد از آتش بس در نوار غزه نشان می‌دهد که برخی ساختمان‌هایی که در جریان جنگ غزه به صورت جزئی آسیب دیده بودند اینک با خاک یکسان شده‌اند.

افشاگری تصاویر ماهواره‌ای از جنایت اسرائیل در دوران آتش‌بس غزه

همچنین گزارش شده که ارتش رژیم صهیونیستی ۱۳ مقر نظامی جدید در طول خط زرد به ویژه در شمال نوار غزه و شرق خان یونس از زمان اجرای آتش بس ایجاد کرده است. بدین ترتیب صهیونیست‌ها ۴۸ مقر نظامی داشته و در نوار غزه پیشروی کرده‌اند.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار