فروغی: نیرو‌های مسلح در ورزش تیراندازی پیشقدم هستند

عضو تیم ملی تیراندازی با بیان اینکه ورزش تیراندازی نیز مانند دیگر رشته‌ها نیازمند تمرین، انگیزه و مربی خوب است، گفت: تیراندازی ورزشی تجهیزات‌محور است و به حمایت و سرمایه‌گذاری ویژه نیاز دارد که خوشبختانه نیرو‌های مسلح در این زمینه پیشقدم بوده‌اند.
کد خبر: ۸۰۱۷۷۷
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۷ - 23December 2025

«جواد فروغی» عضو تیم ملی تیراندازی و قهرمان المپیک در حاشیه مسابقات تیراندازی نیرو‌های مسلح که به میزبانی سپاه تهران بزرگ امروز (سه‌شنبه) در سالن تیراندازی ورزشگاه آزادی در حال برگزاری است، در گفت‌و‌گو با خبرنگار جامعه دفاع‌پرس از استقبال چشمگیر شرکت‌کنندگان به ویژه جوانان ابراز خوشحالی کرد و اظهار داشت: از حجم بالای شرکت‌کنندگان در این دوره، به ویژه شرکت کننده گانی که از مناطق دور و نزدیک در اینجا حاضر شده‌اند، بسیار شگفت‌زده شدم.

فروغی: نیرو‌های مسلح در ورزش تیراندازی پیشقدم هستند

فروغی با تقدیر از انرژی بالا و برنامه‌ریزی خوب این رویداد که از ساعات ابتدایی آغاز شده است، افزود: امیدوارم در کنار کمیت بالا، کیفیت نیز افزایش یابد. نقش برجسته نیرو‌های مسلح به‌ویژه نیرو‌های پاسدار در توسعه این ورزش انکارناپذیر است.

وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) درباره سه رکن تهذیب، تحصیل و ورزش برای جوانان، تأکید کرد: غفلت از هر یک از این ارکان، به منزله کاستن از تربیت و شاکله وجودی خود است. ورزش تیراندازی نیز مانند دیگر رشته‌ها نیازمند تمرین، انگیزه و مربی خوب است، اما از آنجا که ورزشی تجهیزات‌محور است، به حمایت و سرمایه‌گذاری ویژه نیاز دارد که خوشبختانه نیرو‌های مسلح در این زمینه پیشقدم هستند.

عضو تیم ملی تیراندازی در پایان با بیان اینکه تمرکز اصلی خود را بر آماده‌سازی برای بازی‌های آسیایی ناگویای ژاپن قرار داده است، برای تمامی ورزشکاران کشور عزیزمان آرزوی موفقیت کرد.

گفت‌وگو از مهدی شهرودی

انتهای پیام/ 271

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار