مراسم تحویل تجهیزات اهدایی کره‌جنوبی با حضور سفیر این کشور در سنندج برگزار شد

مراسم افتتاح و تحویل تجهیزات اهدایی سفارت جمهوری کره‌جنوبی به اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان روز سه‌شنبه با حضور سفیر این کشور و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد.
کد خبر: ۸۰۱۸۴۰
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۵ - 23December 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، افتتاحیه و تحویل تجهیزات اهدایی سفارت جمهوری کره‌جنوبی به اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان، روز سه‌شنبه با حضور «جون پیو کیم» سفیر جمهوری کره‌جنوبی، استاندار کردستان و مدیران حوزه آموزش مهارتی در سنندج برگزار شد.
 
مراسم تحویل تجهیزات اهدایی کره‌جنوبی با حضور سفیر این کشور در سنندج برگزار شد
 
تجهیزات اهدایی در حوزه صنایع خودرو، برق و انرژی‌های تجدیدپذیر است که نقش مهمی در توسعه آموزش‌های مهارتی استان ایفا می‌کند.
 
استاندار کردستان در این مراسم با قدردانی از نگاه مثبت و حمایتی دولت کره‌جنوبی به توسعه آموزش‌های مهارتی در استان گفت: دیپلماسی استانی یکی از سیاست‌های محوری دولت دکتر پزشکیان است و این‌گونه همکاری‌ها در مسیر تقویت روابط بین‌المللی و توسعه متوازن استان‌ها ارزیابی می‌شود.
 
«آرش زره‌تن لهونی» افزود: با توجه به موفقیت‌های حاصل‌شده در حوزه آموزش مهارت‌محور و نقش آن در توانمندسازی نیروی کار، تداوم همکاری‌های دوجانبه در این بخش ضروری است و می‌تواند به تحکیم روابط میان ایران و کره‌جنوبی منجر شود.
 
وی تاکید کرد: اجرای چنین طرح‌هایی علاوه بر اثرگذاری اقتصادی، بازتاب اجتماعی و مردمی مثبتی خواهد داشت و زمینه‌ساز ارتقای اشتغال پایدار در استان می‌شود.
 
سفیر جمهوری کره‌جنوبی نیز در این آیین با اشاره به اهمیت توسعه آموزش‌های مهارتی گفت: شاید این اقدام قدم کوچکی باشد، اما امیدواریم زمینه‌ساز گسترش روابط و همکاری‌های بیشتر میان استان کردستان و جمهوری کره‌جنوبی شود.
 
«جون پیو کیم» افزود: امیدواریم این همکاری‌ها در آینده تقویت شده و به ارتقای سطح مهارت‌آموزی و توسعه پایدار منطقه کمک کند.
 
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان هم با اشاره به جایگاه مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای ورمقانی، اظهار کرد: این مرکز به عنوان بزرگ‌ترین مرکز آموزش مهارتی استان، دارای ۱۰ کارگاه ثابت تخصصی است و تجهیز آنها نقش موثری در ارتقای کیفیت آموزش‌ها دارد.
 
«سیدعلی علوی» افزود: در قالب همکاری‌های مشترک، جمهوری کره‌جنوبی ۵۰۰ هزار دلار تجهیزات آموزشی به بخش مهارت‌آموزی استان کردستان اختصاص داده است که بیشتر این تجهیزات در حوزه مکانیک و برق خودرو و همچنین انرژی‌های تجدیدپذیر به کار گرفته خواهد شد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار