شهیدان با اقتدا به مکتب عاشورا، جان خود را در راه عزت و استقلال ایران اسلامی فدا کردند
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت استان اردبیل با اشاره به جایگاه والای شهیدان گفت:شهدا رهروان راستین سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بودند؛ آنان با اقتدا به مکتب عاشورا، جان خود را در راه عزت و استقلال ایران اسلامی فدا کردند.
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از اردبیل، جلسه هماهنگی برگزاری یادواره شهدای والامقام عملیاتهای کربلای ۴ و ۵، شامگاه روز گذشته (چهارشنبه)با حضور سرهنگ پاسدار «علی حبیبزاده»، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت استان اردبیل،فرماندهان نظامی و انتظامی و بسیجیان پایگاه مقاومت در مسجد محله رسولیه برگزار شد.

در این جلسه حبیبزاده، با تأکید بر اهمیت بزرگداشت یاد و نام شهدا، اظهار داشت :شهدای کربلای ۴ و ۵ با ایثار و فداکاری خود، عزت و اقتدار ایران اسلامی را تضمین کردند و امروز وظیفه ماست که با برگزاری یادوارهها، فرهنگ مقاومت و روحیه ایستادگی آنان را به نسلهای آینده منتقل کنیم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت استان اردبیل گفت:شهدا رهروان راستین سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) بودند؛ آنان با اقتدا به مکتب عاشورا، جان خود را در راه عزت و استقلال ایران اسلامی فدا کردند.
گفتنی است استان اردبیل در عملیاتهای کربلای ۴ و ۵، ۲۷۰ شهید سرافراز تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده است؛ شهیدانی که خون پاکشان، حماسهای جاودانه در تاریخ دفاع مقدس آفرید و چراغ راهی برای پاسداران امروز و فردا شد.
این یادواره در تاریخ ۲۱ دیماه با حضور خانوادههای معظم شهدا، ایثارگران و اقشار مختلف مردم در مسجد رسولیه برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما


