ماندگاری بیشتر آیین اعتکاف با مشارکت مردمی

نماینده ولی‌ فقیه در بنیاد مسکن با تأکید بر الگوگیری از تجربه موفق مردمی‌سازی آیین‌هایی مانند محرم، گفت: اعتکاف نیز می‌تواند با مشارکت مردمی، برکت و ماندگاری بیشتری پیدا کند.
کد خبر: ۸۰۲۷۵۵
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۹ - 28December 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان، حجت‌الاسلام «نورالله ولی‌نژاد» نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن، در نشست همفکری اعتکاف که با حضور مسئولان و فعالان فرهنگی در سالن اجتماعات شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد، بر ضرورت مردمی‌سازی این فریضه عبادی تأکید کرد.
 
ماندگاری بیشتر آیین اعتکاف با مشارکت مردمی
 
وی با اشاره به تجربه آیین‌هایی مانند محرم اظهار داشت: هر جا مردم پای کار بوده‌اند، کار با برکت، ماندگار و اثرگذار پیش رفته است. اعتکاف نیز می‌تواند با اتکا به مشارکت مردمی رشد بیشتری پیدا کند.
 
نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن با بیان اینکه گلستان از شرایط مناسبی برای برگزاری اعتکاف برخوردار است، افزود: هرچند برخی مناطق ممکن است با محرومیت‌هایی مواجه باشند، اما بستر کلی استان برای توسعه این برنامه معنوی فراهم است. تقویت میدانداری و شناسایی هدفمند خیرین می‌تواند مسیر برگزاری اعتکاف را هموارتر کند.
 
ولی‌نژاد افزایش تدریجی آمار مراکز و جمعیت معتکفان را نشانه‌ای مثبت ارزیابی کرد و گفت: رشد تعداد اعتکاف‌ها از سال‌های گذشته تا امروز، حتی به چند واحد بیشتر، برای انقلاب، جامعه و استان یک پیام روشن دارد و آن تقویت هویت دینی و معنوی است.
 
وی در ادامه بر اهمیت مشارکت‌های مردمی حتی در سطح حداقلی تأکید کرد و تصریح نمود: همین حضور و همراهی‌های کوچک، اثرات معنوی، اجتماعی و خانوادگی دارد و روح مردمی‌بودن اعتکاف را تقویت می‌کند.
 
نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن، همدلی و صمیمیت میان مجموعه‌های فرهنگی و دینی استان را سرمایه‌ای ارزشمند خواند و گفت: این همدلی که در گلستان وجود دارد، مزیتی مهم است و می‌تواند ضامن برگزاری هرچه بهتر اعتکاف و سایر برنامه‌های معنوی باشد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین