حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی: حماسه ۹ دی تجلی‌بخش غیرت ملت مؤمن ایران است

نماینده ولی فقیه در سپاه، نهم دی را یادآور حماسه‌ای بزرگ در مقابل یک فتنه و تجلی‌بخش غیرت ملت مؤمن ایران دانست و گفت: در برابر دشمنان دین خدا می‌ایستیم و آنان را از هر تجاوزی پشیمان می‌کنیم.
کد خبر: ۸۰۳۴۷۲
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۰ - 30December 2025

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین «عبدالله حاجی‌صادقی» نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عصر امروز (سه‌شنبه) در مراسم گرامیداشت سالروز حماسه ۹ دی که در میدان امام حسین (ع) برگزار شد، اظهار داشت: نهم دی یادآور حماسه‌ای بزرگ در مقابل یک فتنه و تجلی‌بخش قدرت غیرت یک ملت مؤمن است.

حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی: حماسه ۹ دی تجلی‌بخش غیرت ملت مؤمن ایران است

حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی با تأکید بر لزوم مقابله با توطئه‌های دشمنان، تصریح کرد: اگر کسی در مقابل دین این ملت بایستد، دنیای او را به آتش می‌کشند. 

وی گفت: نهم دی تجلی مقابله با کفار است؛ خشم مقدس این ملت را به یاد داریم و اینکه ملت ایران چگونه به استکبار سیلی زدند.

نماینده ولی فقیه در سپاه تأکید کرد: در برابر دشمنان دین خدا می‌ایستیم و دشمنان را از هر تجاوز و فتنه‌ای پشیمان می‌کنیم.

حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی ادامه داد: دشمنان آنچنان در جنگ ۱۲ روزه اطمینان داشتند که می توانند به ما ضربه بزنند؛ اما ما با استقامت شکستی بزرگ و سنگین را به دشمن تحمیل کردیم. 

نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه بقای انقلاب به برکت وجود رهبری حکیم، فرزانه، شجاع ، انقلابی و مسلط به همه مسائل است که در جریان هیچ فتنه ای مرعوب نمی شود، خاطرنشان کرد: ولایت فقیه تجلی ولایت الله است و امروز دعا برای سلامتی رهبری حائز اهمیت است؛ همچنین مردم ما ایستاده اند و می گویند ما هستیم. 

وی تصریح کرد: سلامی و سلامی‌ها شهید می‌شود اما مکتب سلامی و حاجی زاده و باقری و ... زنده است و ما تا نابودی اسرائیل پیش می‌رویم و کوتاه نخواهیم آمد. 

حجت‌الاسلام حاجی صادقی با بیان اینکه دشمن توطئه‌های گوناگونی را طراحی کرده اما همه این توطئه‌ها شکست خورده است، گفت: ملت ایران ملتی بصیر، هوشیار، دشمن شناسی و ولایت مدار و مومن و مجاهد است که به خوبی رسم و راه سربازی را می‌دانند. 

نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به اینکه فریاد انزجار علیه اسراییل در همه جهان وجود دارد، افزود: دشمنان هرگز نمی‌تواند اراده، استقامت و ایمان ملت را متزلزل کنند و ما در مسیر مقاومت در برابر دشمنان کوتاه نخواهیم آمد. 

نماینده ولی فقیه در سپاه تاکید کرد: دنیا استکبار ادعا می‌کند که قدرتمند است؛ اما ما می‌گوییم که ما خدا را داریم و قدرت الهی را در جنگ ۱۲ روزه دیدیم و دیدیم که دشمن چگونه مفتضحانه شکست خورد. 

حجت‌الاسلام حاجی صادقی ادامه داد: زنان ایرانی می گویند که فرزندانمان را به جبهه می فرستم هر کاری که می خواهی انجام بده اما نمی توانی چراغ نورانیت این انقلاب را خاموش کنی. 

وی افزود: امروز منافقان و معاندان تلاش می کنند تا به نظام جمهوری اسلامی ضربه بزنند اما امروز اسراییل با همدستانش هم اختلاف دارد و نتانیاهو می گوید که من کارم را انجام دادم اما شما وظیفه خود را چرا انجام ندادید. 

نماینده ولی فقیه در سپاه تاکید کرد: دشمن در جنگ ۱۲ روزه آنچنان سیلی ای خورد که سال ها باید بر روی آن تحقیق کند؛ اما می خواهد با جنگ شناختی روایت را عوض کند و خود را پیروز جلوه دهد.

حجت‌الاسلام حاجی صادقی در پایان خطاب به مسئولان نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت مدار و خادم ملت باشید. 

انتهای پیام/281

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار