شهید سلیمانی الگوی تمام عیار یک مجاهد انقلابی بود/ سیره و مکتب حاج قاسم توسعه و ترویج داده شود
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از سمنان، حجت الاسلام «قاسم نوروزپور» رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان سمنان، در جمع کارکنان انتظامی این استان در حسینیه امام خمینی (ره)، با اشاره به ششمین سالگرد شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: شهید حاج قاسم سلیمانی سرباز بدون مرز انقلاب اسلامی بود که هیچگاه سختیها و ناملایمات و مشقتهای روزگار بر اهداف و وظایف و مسئولیتهای ایشان تأثیر نگذاشت و همواره به عنوان سرباز رهبری و فرماندهای جهادی در کف میدانهای حمایت از مظلومین و مقابله با ظالمان زمان حضور داشت.

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان سمنان تصریح کرد: شهید سلیمانی با وجود مسئولیت مهم و خطیری که داشت اما با روحیهای مردمی و خاضعانه در جمع مردم حضور مییافت و دغدغهای جز مردم نداشت و همواره نسبت به حل مشکلات و مسائل مردمی در کنار تأمین امنیت فرا مرزی اهتمام ورزید.
وی افزود: شهید حاج قاسم سلیمانی فرماندهای پای کار و جهادی بود که در راستای جامه عمل پوشاندن به منویات و فرامین و رهنمودهای فرماندهی معظّم کل قوا هرگز کوتاهی نکرد و همواره سعی داشت به عنوان به تعبیر خودش شهید به عنوان یک سرباز ولایت در عمل ولایت مداری را تثبیت نماید تا همگان در رفتار و کردار و منش ایشان ولایت مداری را مشاهده کنند.
حجت الاسلام نوروزپور خاطرنشان کرد: شهید سلیمانی مصداق آیه شریفه «أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ» بود که در سنگر جهاد و مبارزه و مقاومت هیچ ملاحظهای در دفاع از مظلوم و مقابله با ظالمان زمان نداشت اما در میان ملتهای مسلمان در اقصی نقاط عالم حاج قاسم سلیمانی را که دشمنان از نام و نشان ایشان میترسیدند، مردم مظلوم عالم با افتخار از ایشان یاد میکردند.
وی گفت: ثمره انقلاب اسلامی تربیت فرماندهان و مجاهدان و رزمندگانی نظیر شهید سلیمانی، شهید باقری، شهید سید رضی، شهید غلامعلی رشید، شهید سلامی و شهید حاجی زاده هاست که تا آخرین قطره خون خود در دفاع از خاک، ناموس و وطن خود از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکردند.
رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان سمنان در پایان با اشاره به روایت شریفه «مَن كانَ للَّه كان اللهُ لَه؛ هر که برای خدا باشد، خدا هم برای اوست.» گفت: شهید حاج قاسم سلیمانی از جان و دل و روح و جسم خود برای انقلاب اسلامی و آرمانهای انقلاب و ملتهای مسلمان مایه گذاشت لذا چون همواره رضایت خدا را در کار دنبال می کرد و هدفی جز خدمتگزاری برای مردم و این انقلاب نداشت اینگونه در بین مردم حتی پس از شهادتش عزیز شد که با وجود ششمین سالگرد شهادت ایشان استقبال مردم از مراسمات و برنامههای سالگرد شهادت ایشان در سراسر کشور و در شهر کرمان کم نظیر بود.
انتهای پیام/


