پرداخت بیش از ۹۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به نیازمندان خراسان‌جنوبی

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان‌جنوبی از پرداخت بیش از ۹۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی به نیازمندان استان در ۹ ماهه امسال خبر داد.
کد خبر: ۸۰۴۶۶۹
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۳ - 05January 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، «محمد عرب» مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان‌جنوبی اظهارداشت: در این مدت، ۹۳ میلیارد و ۴۵۳ میلیون تومان تسهیلات جذب و به اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی اختصاص یافته که نتیجه آن ایجاد ۲ هزار و ۴۹۸ فرصت شغلی برای مددجویان بوده است.

پرداخت بیش از ۹۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به نیازمندان خراسان‌جنوبی

وی افزود: برنامه امسال ایجاد ۴ هزار و ۱۷۱ فرصت شغلی است که تاکنون حدود ۶۰ درصد آن تحقق یافته و در صورت تعامل بیشتر بانک‌ها و پرداخت تسهیلات، این آمار قابل افزایش خواهد بود.

عرب با اشاره به اهمیت آموزش در موفقیت طرح‌های اشتغال، تصریح کرد: طی این مدت ۶۱ دوره آموزشی تخصصی و مهارتی برگزار شده تا متقاضیان با افزایش مهارت و دانش خود، حضور موفق‌تری در بازار کار داشته باشند.

مدیرکل کمیته امداد استان همچنین از جذب ۷۹۱ نفر از مددجویان از طریق کاریابی به بازار کار خبر داد و تأکید کرد: کمیته امداد با تمرکز بر اشتغال پایدار و توانمندسازی خانواده‌های نیازمند، به دنبال کاهش فقر و افزایش استقلال اقتصادی مددجویان است.

وی گفت: حمایت از ایده‌های شغلی، آموزش هدفمند و پرداخت تسهیلات اثربخش، سه محور اصلی برنامه‌های این نهاد برای ایجاد اشتغال پایدار در استان به شمار می‌رود.

انتهای‌پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار