اعتکاف کانون تولید معنویت و قدرت مهار طوفان‌های زندگی است

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه اعتکاف کانون تولید معنویت و قدرت مهار طوفان‌های زندگی است، گفت: دعا و ایمان، پشتوانه دستاورد‌های علمی و نظامی کشور است.
کد خبر: ۸۰۴۷۴۶
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۲ - 05January 2026

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران امروز (دوشنبه) در مراسم اعتکاف دانشجویان دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر، ضمن تسلیت سالروز وفات شهادت‌گونه پیام‌آور شهدای کربلا، حضرت زینب کبری (س) اظهار داشت: توفیق حضور در آئین معنوی اعتکاف در خانه خدا، فرصتی ارزشمند و رزقی معنوی است که خداوند نصیب شما گردانده و شایسته تبریک است.

اعتکاف کانون تولید معنویت و قدرت مهار طوفان‌های زندگی است

وی افزود: طبق گزارش مسئولین دانشگاه این مراسم حدود ۲۱۵ نفر شرکت‌کننده داشته، پیش از حضور در اینجا، توفیق حاصل شد تا خدمت امام‌جمعه و همچنین معتکفین مسجد جامع که بیش از ۳۰۰ نفر هستند، برسم.

آیت الله محمدی لائینی تاکید کرد: اینکه دانشجویان در ایام امتحانات معنویت را برگزیدند، نشان‌دهنده اولویتی است که برای روح و ایمان خود قائل هستند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه انسان همواره به دو بال «معرفت» و «معنویت» نیاز دارد، خاطرنشان کرد: معرفت بدون معنویت، بی‌ثبات است، مانند خودروی مجهزی که بر سطحی لغزنده حرکت می‌کند و هر لحظه بیم سقوط و خروج از مسیر آن می‌رود.

این مسئول گفت: از سوی دیگر، معنویت بدون معرفت نیز کافی نیست؛ مانند جاده‌ای هموار که خودروی آن دچار نقص فنی باشد، کمال انسان در گروی همراهی آگاهی و ایمان است.

وی خطاب به دانشجویان اعلام کرد: شما که در آینده با دریا و امواج آن سر و کار خواهید داشت، می‌دانید که کشتی باید در تلاطم طوفان قدرت مهار خود را داشته باشد، آنچه در فراز و نشیب‌های بزرگ زندگی به انسان قدرت مهار و کنترل می‌دهد، ایمان و معنویت است.

آیت الله محمدی لائینی تاکید کرد: دانشجویان نیروی دریایی باید در کنار تخصص، معرفت خود را در مسائل دینی، اجتماعی و سیاسی ارتقا دهند تا بتوانند تحلیل صحیحی از حق و باطل و منادیان راستین از مدعیان دروغین داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه اعتکاف، نماز و شهادت، همگی کانون‌های تولید معنویت هستند، یادآور شد: مفهوم شهادت در راه خدا چنان جذبه‌ای دارد که در طول تاریخ، جوانان بسیاری را برای دفاع از دین، میهن، ناموس و عقیده به میدان آورده است.

این مسئول ادامه داد: در جوامعی که به معاد باور ندارند، مفهوم شهادت معنایی ندارد؛ اما در فرهنگ ما نام شهادت، قرائت قرآن و نماز اول وقت، به روح انسان انرژی و شکوه می‌بخشد.

وی تاکید کرد: اطمینان داشته باشید که در این اعتکاف، جان و روح شما شارژ شده و برای مواجهه با حوادث آینده مستحکم می‌شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری مطرح کرد: در شرایطی که با قدرت‌های استعمارگر و ایادی داخلی آنان رو‌به‌رو هستیم، در کنار توانمندی‌های‌ موشکی، پهپادی، دستاورد‌های هسته‌ای و فناوری‌های فضایی که در لبه علم دنیا قرار دارند، همواره محتاج نصرت الهی و پرتو دعا هستیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار