هدف اصلی دشمن جنگ فرسایشی، تفرقه و برادر‌‌کشی است

رحمانی گفت:هدف اصلی دشمن ایجاد جنگ فرسایشی، تفرقه و حتی برادرکشی در کشور است تا بتواند ضربه نهایی را وارد کند، اما هوشیاری مردم و ایستادگی آنان، نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کرده است.
کد خبر: ۸۰۴۸۲۷
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۴ - 06January 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ایلام،سرهنگ پاسدار رحمانی فرمانده سپاه ناحیه شهرستان دهلران در مراسم گرامیداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی که در مسجد جامع این شهرستان برگزار شد.ضمن اشاره  به هوشیاری و بصیرت مردم اظهار داشت:دشمن در جنگ ترکیبی و فرسایشی اخیر، پس از ناکامی در عرصه‌های مختلف، چشم طمع به نارضایتی‌ها و ایجاد آشوب‌های داخلی دوخته و تلاش دارد با مشغول‌سازی مردم به اختلافات داخلی، به اهداف شوم خود دست یابد.

هدف اصلی دشمن جنگ فرسایشی، تفرقه وبرادار کشی است

وی افزود: هدف اصلی دشمن ایجاد جنگ فرسایشی، تفرقه و حتی برادرکشی در کشور است تا بتواند ضربه نهایی را وارد کند، اما هوشیاری مردم و ایستادگی آنان، نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کرده است.

فرمانده سپاه ناحیه دهلران با اشاره به حوادث اخیر در برخی شهرستان‌های همجوار گفت: نقش گروهک‌های ضدانقلاب و رژیم صهیونیستی در تجهیز، هدایت و پوشش رسانه‌ای این تحرکات کاملاً محرز است و تسلیحات به‌کاررفته نیز ساخت رژیم منحوس صهیونیستی بوده است.

سرهنگ رحمانی در ادامه، با قدردانی از مردم دهلران، ریش‌سفیدان، جوانان و نیروهای امنیتی، نظامی و بسیجی، تأکید کرد: مردم این شهرستان با بصیرت مثال‌زدنی خود بار دیگر به دشمن «نه» گفتند و نشان دادند که اجازه نخواهند داد امنیت و آرامش کشور و استان خدشه‌دار شود.

وی در پایان با تقدیر از تلاش‌های نیروهای مرزبانی، انتظامی، امنیتی، سپاه و بسیج گفت: همگان با حفظ وحدت و همدلی، در مسیر دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی ثابت‌قدم هستیم

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار