گذشت پدر امیرمحمد خالقی در لحظه اجرای حکم قصاص

پدر امیرمحمد خالقی در لحظات پایانی اجرای حکم قصاص قاتل فرزندش، با گذشت و بخشش، مانع از اجرای حکم شد و برای تصمیم نهایی و بررسی بیشتر، مهلتی دو‌ماهه به متهم داد. این گذشت مشروط، با هدف اصلاح و بازگشت متهم به مسیر درست زندگی انجام شد.
کد خبر: ۸۰۴۹۱۶
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۵ - 06January 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، صبح امروز جلسه صلح و سازش با حضور اولیای دم و متهم پرونده در دادسرای جنایی تهران برگزار شد که در نهایت پدر امیرمحمد خالقی با اعلام گذشت، قاتل فرزندش را بخشید.

گذشت پدر امیرمحمد خالقی در لحظه اجرای حکم قصاص

این جلسه با پیگیری و تلاش‌های دکتر محمد شهریاری، سرپرست دادسرای جنایی تهران، به نتیجه رسید و اولیای دم باهدف اصلاح و بازگشت متهم به مسیر درست زندگی، از حق قانونی خود صرف‌نظر کردند.

پدر امیرمحمد خالقی در جریان این جلسه شرط کرد که قاتل فرزندش دو روز در هفته به انجام امور عام‌المنفعه و خدمات اجتماعی بپردازد. در ادامه جلسه، متهم با قرائت آیاتی از قرآن کریم، ابراز ندامت کرده و بر عزم خود برای جبران گذشته و اصلاح رفتار تأکید کرد.

انتهای‌پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار