رئیس کل دادگستری کردستان بر لزوم نظارت جدی و کنترل بازار تاکید کرد

رئیس کل دادگستری کردستان گفت: دستگاه‌های اجرایی و قضایی، در کنترل بازار و مبارزه با گرانفروشی و تامین دغدغه‌های معیشتی و اقتصادی مردم وظایف خطیری برعهده دارند و ضروری است با اتخاذ تصمیمات موثر، زمینه رضایت‌مندی مردم را فراهم کنند.
کد خبر: ۸۰۵۱۶۵
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۴ - 07January 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، حجت‌الاسلام «سید حسین حسینی» روز چهارشنبه در جلسه ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم و تخلفات انتخاباتی استان کردستان ضمن تقدیر از هوشمندی و بصیرت آحاد شهروندان و مردم استان در شرایط موجود، اظهار کرد: رهبری و ریاست قوه قضاییه مطالبه گری مردم از مجرای قانون را مورد تاکید قرار داده‌اند ولی اگر این مطالبه گری از مسیر قانون خارج و به اغتشاش منجر شود، به هیچ وجه پذیرفتنی نیست و با این دسته از افراد که بدنبال ایجاد ناامنی و اغتشاش در جامعه هستند با قاطعیت برخورد خواهد شد.
 
رئیس کل دادگستری کردستان بر لزوم نظارت جدی و کنترل بازار تاکید کرد
 
رئیس کل دادگستری کردستان گفت: دستگاه‌های اجرایی و قضایی، در کنترل بازار و مبارزه با گرانفروشی و تامین دغدغه‌های معیشتی و اقتصادی مردم وظایف خطیری برعهده دارند و ضروری است با اتخاذ تصمیمات موثر، زمینه رضایت‌مندی مردم را فراهم کنند.
 
وی افزود: دستگاه قضایی استان در کنار تاکید بر پیگیری و نظارت بر رفع مشکلات و دغدغه‌های معیشتی واقتصادی مردم، با هرگونه اعتراض و تجمع غیرقانونی و اغتشاش در اسرع وقت، بدون اغماض و قاطعانه برخورد خواهد کرد.
 
حجت الاسلام حسینی از خانواده‌ها خواست با جدیت و کنترل، نظارت و مراقبت بر نوجوانان و جوانان خود از افتادن آنها در دام معاندین و دشمنان نظام و اسلام پیشگیری کنند تا از تشکیل پرونده‌های قضایی و مشکلات بعدی برای آنها جلوگیری شود.
 
وی ادامه داد: با افرادی که در فضای مجازی در راستای تبلیغات دشمنان و یا تحریک مردم به اعتراض غیرقانونی و اغتشاش اقدام می‌کنند، با قاطعیت برخورد خواهد شد.
 
رئیس کل دادگستری استان کردستان یادآور شد: معتمدین، متنفذین، روحانیون و ماموستا‌های استان ضمن هوشمندی و بصیرت و با توصیه‌های حکیمانه و سنجیده از ورود افراد به مقوله اعتراضات غیرقانونی و اغتشاشات جلوگیری کنند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار