بیش از ۲۲ هزار هرمزگانی در ۲۱۹ مسجد معتکف شدند

حجت‌الاسلام حسینی، با تشریح جزئیات برگزاری اعتکاف رجبیه سال جاری در استان، از حضور ۲۲ هزار و ۷۶۹ نفر در ۲۱۹ مسجد خبر داد و گفت: این آمار نشان‌دهنده رشد ۱۰ درصدی مشارکت نسبت به سال گذشته است.
کد خبر: ۸۰۵۳۴۶
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۳ - 08January 2026

به گزارش دفا‌ع‌پرس از هرمزگان، حجت‌الاسلام سید مهدی حسینی در گفتگویی خبری با اشاره به استقبال گسترده مردم استان از آئین معنوی اعتکاف اظهار کرد: اعتکاف رجبیه امسال با حضور پرشور اقشار مختلف مردم، به‌ویژه نوجوانان و جوانان، در مساجد سراسر استان برگزار شد که نشان از تعمیق معنویت و گرایش جامعه به برنامه‌های دینی دارد.

بیش از ۲۲ هزار هرمزگانی در ۲۱۹ مسجد معتکف شدند

وی افزود: در مجموع ۲۲ هزار و ۷۶۹ نفر از مردم مؤمن و خداجوی هرمزگان در اعتکاف رجبیه سال جاری شرکت کردند که این مراسم در ۲۱۹ مسجد استان برگزار شد و نسبت به سال گذشته، افزایش ۱۰ درصدی جمعیت معتکفین را شاهد بودیم.

معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی هرمزگان با اشاره به ترکیب جمعیتی معتکفین بیان کرد: از مجموع شرکت‌کنندگان، ۱۳ هزار و ۶۵۷ نفر را بانوان بزرگسال و نوجوان و ۸ هزار و ۶۹۲ نفر را آقایان بزرگسال و نوجوان تشکیل می‌دهند که این آمار بیانگر نقش پررنگ خانواده‌ها و بانوان در برنامه‌های معنوی استان است.

حسینی با تأکید بر مشارکت گسترده دانش‌آموزان در اعتکاف رجبیه تصریح کرد: امسال ۸ هزار و ۱۰۱ دانش‌آموز دختر در ۱۳۰ مسجد و ۶ هزار و ۷۰۲ دانش‌آموز پسر در ۸۹ مسجد در این آئین معنوی حضور داشتند که این حضور، نویدبخش تربیت نسل مؤمن و انقلابی در تراز گفتمان دینی است.

وی با قدردانی از همکاری امامان جماعت، خادمان مساجد، مربیان فرهنگی و دستگاه‌های همراه گفت: استمرار این روند رو به رشد، نیازمند حمایت، برنامه‌ریزی دقیق و مشارکت همه‌جانبه نهاد‌های فرهنگی است تا اعتکاف به عنوان یکی از مؤثرترین برنامه‌های تربیتی و معنوی، بیش از پیش در جامعه نهادینه شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار