نیاز ۳۰ میلیون نفر از مردم سودان به کمک‌های فوری

سازمان ملل متحد اعلام کرد که جنگ و درگیری‌ها در کشور آفریقایی سودان، وارد هزارمین روز خود شده است و در این میان بیش از ۳۰ میلیون سودانی به کمک‌های فوری بشردوستانه نیازمندند.
کد خبر: ۸۰۵۴۸۰
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۲ - 10January 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از روسیاالیوم، سازمان ملل متحد اعلام کرد که جنگ و درگیری‌ها در کشور آفریقایی سودان، وارد هزارمین روز خود شده است و در این میان بیش از ۳۰ میلیون سودانی به کمک‌های فوری بشردوستانه نیازمندند.

نیاز ۳۰ میلیون نفر از مردم سودان به کمک‌های فوری

بر اساس این گزارش، با تداوم جنگ در سودان، بسیاری از زیرساخت‌ها از بین رفته است و مردم با مشکل بیماری و گرسنگی رو‌به‌رو هستند.

احمد عمر خوجلی تحلیلگر سیاسی در خصوص بحران سودان گفت: این یکی از پیچیده‌ترین بحران‌ها در جهان است و با ادامه جنگ در این کشور میلیون‌ها نفر با مشکلات متعدد دست و پنجه نرم می‌کنند.

خوجلی افزود: نهاد‌های بین المللی باید فوراً برای متوقف کردن جنگ دخالت کنند و کمک‌های بشردوستانه به مردم جنگ زده برسانند.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار