اعتراضات و مطالبه مردم را می‌شنویم، اما امنیت خط قرمز است

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: تکلیف شرعی و قانونی رسانه‌ها اکنون حمایت از نظام، تبیین ابعاد حملۀ آشوبگران و تشریح طرح جراحی اقتصادی دولت است.
کد خبر: ۸۰۵۵۲۷
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۹ - 10January 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد «یدالله رحمانی» استاندار استان کهگیلویه و بویراحمد در نشست شورای راهبردی اطلاع رسانی با اشاره به تلاش دشمن در تبدیل اعتراضات به حق مردم به آشوب و حمله به ادارات و بیت‌المال اظهار داشت: اکنون رسالت رسانه‌ها بخصوص صدا و سیما تبیین ابعاد حذف ارز ترجیحی است، چرا که با حذف ارز ترجیحی دست دلالان قطع خواهد شد و این طرح تا شش ماه آینده دستاورد مطلوبی برای مردم خواهد داشت.

 

اعتراضات و مطالبه مردم را می‌شنویم، اما امنیت خط قرمز است

 

وی افزود: هم اکنون ۲ میلیون و ۶۰۰ تن کالای اساسی و نهاده‌های دامی از بنادر ترخیص و روانه استان‌ها شده و دولت همچنین برای واحد‌های صنعتی که متضرر شوند ۷۰۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات با اولویت واحد‌های کوچک ومتوسط اختصاص داده است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: جراحی اقتصادی از مدت‌ها قبل پیش بینی شده بود و اکنون در دستور کار دولت قرار گرفت و دستور العمل‌هایی نیز برای بهبود معیشت وحمایت از صنعت از سوی دولت ابلاغ شد.

رحمانی بر نقش اساسی رسانه‌ها در این برهه از کشور وتاریخ تاکید کرد و گفت: در شرایطی که دشمن همه جانبه به ما فشار می‌آورد، امید آفرینی می‌تواند کارساز باشد و آشوبگران و اغتشاشگران که دست نشانده‌ی امریکا و صهیونیست هستند صفشان از معترضان جداست که این وسط مردم باید مراقب فرزندان خود باشند.

«فتاح محمدی» معاون سیاسی، امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با اشاره به نقش رسانه‌ها به عنوان مهمترین عنصر قدرت ابراز داشت: تعداد شبکه‌های فارسی زبان معاند کم نیستند و همه در تلاشند تا دولت و جامعه‌ی مارا ناکارآمد جلوه دهند.

محمدی اضافه کرد: در حوزه‌ی حذف ارز ترجیحی هم باید فضای تبیین کارشناسان ومسئولان متولی حوزه‌ی اقتصادی فراهم شود.

«سید شهریار گنجی» مدیر کل صداوسیمای استان هم اشاره به حوادث جنگ دوازده روزه و نقشه‌های سرویس‌های اطلاعاتی دشمن، گفت: امروز باید مسلح‌تر از گذشته آماده شویم.

گنجی افزود: ما به عنوان رسانه ملی اکنون انتقاد‌ها واعتراضات به حق مردم در حوزه‌ی معیشت و نظر مسئولان و کارشناسان را به اطلاع مردم می‌رسانیم.

مدیر کل صداوسیمای استان از آمادگی صداوسیما در حوزه‌های مختلف برای تبیین برنامه‌های اقتصادی دولت خبر داد.

انتهای پیام /

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار